Htchlg Purple bazı şehirlerde var internetten araştırın bazen doğum sonrası veren de var Kocaeli belediyesi 28 haftadan sonra veriyor
Fatmanur1616 Ben Bursa için bilgi vereyim “Bursa Kadınlar Kulübü” uygulamasını indirdim telefonuma orda hoşgeldin bebek kısmından başvuru yaptım aslında doktorum doğum için tarih vermemişti ama hesaplamama göre ortalama aralığın 20 si olduğu için doğum tarihine onu yazdım başvurdum. Aradan 2 hafta geçti bugün mesaj geldi bebek doğduktan sonra değerlendirmeye alınıyormuş yani doğum yaptıktan sonra başvurmak gerekiyor bursa için böyle yardımcı olabildiysem ne mutlu bana☺️
kbrmrym96 Sryblmr bilgi alabildiniz mi alırsanız yazar mısınız bende post açmıştım. Ordan bir arkadaş Yüreğir için yapmışlar gelmiş hemen
Htchlg Aysu6565 Kocaeli hosgeldin bebek başvuru diyin çıkar ya da 153 arayıp bu kampanyadan yararlanmak istediğinizi söyleyin yardımcı oluyorlar
Aynur_41 Htchlg ay ben de kocaelindeyim ilk defa duyuyorum nerden nasıl basvuru oluyor suan 13 haftalıgım Kocaeli belediyesinimi arıyoruz
Htchlg Aynur_41 ewt 153 arayın başvuru yapın kaydınız yapılıyor ya da 28 haftayı tamamlayın 153 ara ondan sonra direk gün veriyorlar hemşire geliyor eve
Rfydztrk xelifgulxx Kocaeli Darıca da oturuyorum 38. Haftamda başvuru yaptım doğumdan sonraki ilk hafta getirdiler. Çanta, ıslak mendil, emzik, şampuan, diş kaşıyıcı, ateş ölçer, biberon, çorap vardı içinde.
Fatma44 Eskisehirde böyle bi uygulama varmi?ben bugün aradım.sadece doğumdan sonra belgeyle gelince hediye canta veriyoruz dedi.
kbrmrym96 Sryblmr Ben Sarıçamdayım pandemçde desteği kapatmışlar kaymakamlığı aradığımda ikiz bebekler için nakti yardım olduğunu söylediler sizde belediyenizi arayıp bir öğrenin yüreğirdede bir arkadaş arayıp öğremmiş doğum sonrası bebeği tcsi ile geliyormuş yardım
kbrmrym96 Sryblmr belediyenizi arayın bilgi alın verip vermedikleri mi yada neler gerekli Google Adana Seyhan belediyesi yazın numara çıkar