Sinemfrkn Merhaba Kızlar son 9 gün fakat çok az bel ağrısı dışında bir belirti yok pilates yürüyüş yapıyorum sizde ne gibi belirtiler oldu ?
Aytekinnn Sinemfrkn merhaba, ben de son 10 gün🥹sırt, vajina, karın, bacak ağrılarım oluyor kaç haftadır.
MasaLeyla06 Sinemfrkn öncelikle Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla.zaten bel agrısı normal 9 ay boyunca benimde hiç belirtim yoktu gittiğimde 2 cm açıklık vardı herkeste bir olacak diye bi şey yok canım ağrısız sızısız kurtulursun inşallah
Handan_ylms Sinemfrkn son 8 bugün baya perina ağrıdı 🥹 baya kuvvetli oluyor geliyorum anne diyor inşallah evlatlarımızı sağlıcakla çok yorulmadan kolayca atlatırız kucağımıza alırız 🥹💘🙏
Sevde- Sinemfrkn bende hiç belirti yoktu canım sigara böreği çekmişti yapayım dedim oturdum bişey pat etti bi baktım suyum gelmiş😁
Esmaxzcv Benimde az kaldı doğuma ama bebeğim bugün hiç hareket etmedi normal mi ayrıca bel ve karın ağrısı var ve korkuyorum
Aytekinnn Esmaxzcv uzanın bi öyle bakın sakin anda haraket ediyormu, tatlı şeyler atıştırın, yine bi haraket olmazsa doktora görünün
Aleynad Benimde son 10,bende pilates yürüyüş hurma ahududu ne varsa deniyorum. Kız bebeğim. Bel ağrısı dışında bende de bir şey yok çok sabırsızlanıyorum kendimi yıpratıyorum galiba ne yapacağız her an sanki şimdi olacak diye diye geriliyorum 😞
Sinemfrkn Aleynad bende hiç gerginlik vs yok çok rahatım nişan vs de gelmedi doktor her hafta kontrole gel dedi hiç gidesim yok
irem10 Aleynad normal doğumda öyle tarih verilebiliyor mu nasıl oluyor tam anlayamadım da ben suni sancı mi verecekler
Sinemfrkn Ocak04_26 merdiven in çık squat yap üç set halinde 15 kez hurma ye yapılacak herşeyi yap 😂😂
Ocak04_26 Sinemfrkn şekerim var hurma yiyemem ama 2 haftadır düzenli ahududu ve adaçayı içiyorum. Her gün yürüyüş ve squat yapıyorum birkaç gün daha geçsin 39+3 gibi kendimi çok fazla yormayı düşünüyorum 🤣🤣
svgkrtozdmr Sinemfrkn uygulamaya göre son 2 günüm 😀 ama bel agrim var ara ara ve adet agrisi gibi agrilar biraz oluyo geciyo. Gelmeye niyeti yok gibi elimden geleni yapip zorluyorum sartlari 😂 saglikla kucagimiza alalim insallah
Sinemfrkn svgkrtozdmr benim bugün kasık ağrım var yürürken artıyor karnımda iyice aşağı indi Bebiş hareket ettikçe artıyor sancı