Yazyaz Kızlar ilk gebeliğim doğal şekilde hiçbir ilaç kullanımı olmadan üçüz gebelik yaşıyorum varmı üçüz anneleri hamilelik süreciniz nasıl geçti
OzlEmrah Yazyaz Ayyy Allah’ın mucizeleri işte. Çok iyi beslen ve dinlen. Ben doğal yollarla ikiz hamileyim. Üçüz çok nadirdir. Bu şans sana denk gelmiş Allah’ın hikmeti 😊😊🙏🙏🐣🐣🐣
Caglamehmet Yazyaz var tanıdığım çok zorlandı 😂 hamile iken de doğar iken de bakmadada 😂 ama o bir hata yaptı üçüzler den birini annesine verdi yardım için baksın için o şuan onlardan ayrı gibi bir araya geldiklerinde ikisi bir biri tek 😂😂😂
Sonay Yazyaz ay cnm benim Allah çok guzel hediye vermiş resmen mucize ama çok zor Allah yardımcın olsun çevremde yoktu ama ikiz bile zorken onu düşünemiyorum 😳
Caglamehmet Elifece evet anneannesine anne diyor kardeşleri olduğunu biliyor 4 yaşındalar ama geçim sağlayamıyor ve annesinin yanına gelse sürekli ağlıyor anneannesine
Yazyaz Caglamehmet tabiki çok zordur anne için çocukların psikolojisine denecek birşey yok ama artık büyümüş artık 3 ü ne bakabilir almalı yanına zamanla alışırlar biraz anneanne gelip onlarda kalır gider
Yazyaz esra5585 esracığım Merhaba! Ben Çarşamba günü 7 haftalık oluyorum kontrole gideceğim üçününde kalbini dinleyemezsem endişelenmeli miyim siz üçününde kalp atışını ne zaman duydunuz 5 gün önce benim birinin kalbi atıyordu
pamuksekerinannesi Yazyaz Ay ne güzel ya Maşallahhh🙏 Allah’ın sevdiği kuluymuşsun cnm ne güzel nasip olmuş hele büyüsünler içinde kıpır kıpır hissedince muhteşem olur ben bi tanede tekme attıkça aşk yaşıyorum ölüp bitiyorum😍 3 tane olsa delirirdim herhalde 😍😍😍
NurdanHakan Yazyaz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah ne kadar güzel çok isterdim böle olmasını allah sağlıkla hayırlısı ile Doğurmayı nasip etsin ailede var mı ? Yoksa siz ilk misiniz
Yazyaz NurdanHakan halam ve teyzemin kızı ikiz doğurdu teyzemin oğlunun da ikizleri var Bilmiyorum kuzen ve halamın benimle alakası var mı acaba