Seydoss Fatmanur1616 ikinci doza gerek varmı sizce eğer yan etki yaparsa iğne tek doz olmasını isterim
Fatmanur1616 Seydoss ben yaptırdığımda akşam kolumda ağrı olmuştu sadece sonraki gün geçmişti ama ben fazla ilaç alımına karşı olduğum için 1 yıllık korumanın da yeticeğini düşündüğüm için 2. Yi yaptırmadım
Seydoss Snkakr evet görümcem yeni doğum yaptı ona sordum doğuma girerken bike soruyorlar aşı olsunmu diye dedi bende mantıklı bulduğum için önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum
Melike_4949 Seydoss benim hamilelikten önce yaptığım tetanoz aşılari var o yüzden istemiyorum aslında
Merimerim Benim doktorum 32.haftada tek doz yaptırmamı önerdi sağlık ocağından da aramadılar zaten. Erken haftalarda yapılırsa düşük tehlikesi ile ilişkili olduğuna dair çalışmalar varmış
Derinnmom Seydoss benimde düşük tehlikem vardı ama doktorum yaptırma gibi birşey demedi, doktora sordum yap dedi. İlk dozu yapmıştım haftaya da 2.dozu olucam
Ervanurumm Hamilelikte 2 doz hamilelik sonrasında bir kaç ay sonra 3. Dozu oldum 5 yıl koruyuculugu varmış 2. Hamileliğim daha 5 yıl olmadığı için tekrar vurulmuyor
Zbbozkurt Düşük tehlikesinde neden öenerilmiyor acaba benimde kanamalarım olmuştu doktorum bana görünmeden aşı olma demişti henüz zamanım var ama tehlike oluşturacak bi durum mu var o zaman
denizalismom Seydoss ben dün oldum. 18+6 haftalıktım. 1 doz oldum çünkü geçen sene iş yerinde yaptırdığım için. Normalde 2 doz yapılıyor.
Happy_123 Seydoss ben 4 gün önce yaptırdım, kolum biraz ağrıyor sonra geçti mutlaka yapılması gerekiyormuş