PrensinibekleyenAnnee Sehermahsum7321 nekdar kısa bir rapor bu ense kalınlığı burun kemigi kalple ilgili bilgi sonra böbrekler.ve diğer organları içeren bilgiler yazmıyor gibi
MasalAlparslanMom Sehermahsum7321 bunlar benim normal muaynemde sürekli yazan ölçüler. Tüm detaylı kontrol ölçüm bukadarmiydi
PrensinibekleyenAnnee Sehermahsum7321 bide 17 hafta detaylı ultrason için erken 20 haftadan sonra yaptır bidaha
Yessiimm Sehermahsum7321 ne kadar kısa bi rapor bide doktor zaten bilgi veriyor iyi veya kötü bilgilendirmesi gerekmiyor mu ?
Sehermahsum7321 Yazmelegi_ hayır doktor ile görüş dedi devlet hastanesinde yaptım ben pazartesi doktora gidince doktor ile konuşacağım
Sumeyyealts Detaylıya radyoloji uzmanı tarafından değil de perinatoloji uzmanı tarafından girseydiniz çok daha detaylı bilgiye sahip olabilirdiniz
Yazmelegi_ Sehermahsum7321 Allah Allah raporu da kısa vermiş imkanın varsa 20 den sonrw özele git bide
MasalAlparslanMom Sehermahsum7321 ben kziimda da devlet hastanesibde yaptırmıştım,cm olarak kol bacak ölçümleri parmak detayları yarık dudak durumu herşey yaziyodu
Sehermahsum7321 PrensinibekleyenAnnee pazartesi günü doktor ile görüşeceğim normal de ilk senelikte 22 haftada yaptım detaylıca baktı bende düşündüm acaba küçük olduğu için mi öyle bakmadı doktor ile görüşeyim 22 haftada tam iştiyim
MasalAlparslanMom Sehermahsum7321 sizin ölçümler ortalama 16 haftaliksiniz galiba sadece haftasına göre 2 3 gün önde olduğu yazıyo
MasalAlparslanMom Sehermahsum7321 bu normal bıldigimiz detaylı ultrason detayında olmamış, doktorunuzun USG cihazı mi iyi değil acaba net ölçüm için bı destek almış olabilir belki
Sehermahsum7321 MasalAlparslanMom bn pazartesi günü doktorumla görüşeyim 22 hafta versin baya erkene verdi doktor