Figendogan Son günlerde ellerimde asiri uyusma ve sislik hissediyordum bas agrisi da buna eklenince evde tansiyonumu ölcme geregi hissettim. Ve sonuc 160/110! 19 kasim sabahi doktoruma gittim ve 2 haftada 4 kilo aldigim tespit edildi yüksek tansiyonum hala devam ettigi icin ve artik 39. haftayi geride biraktigim icin doktorum suni sanci ile dogumun baslatilmasi gerektigini belirtti ve hastaneye yatisim yapildi. Hastanede tüm bulgular sonucu gebelik zehirlenmesinin basladigini ama banada bebegede suanlik zararinin olmadigini ve normal dogum icin bekleyebilecegimi söylediler. 3 günün sonunda ne bebek kendiliginden geldi nede bulgularimda düzelme olmadigi icin suni sanciyla zaman kaybetmeden sezeryan olmam tavsiye edildi ve 22.kasim saat 14.54 Oglum Yagiz'imi kucagima aldim.. cok sükür.. ilk oglumdada mecburi sezeryan olmustum bunda normal dogumu cok istememe ragmen nasip olmadi.. hakkimizda hayirlisi buymus demekki..zorlu bir sürecti son haftalar son günler cok zorlaniordum ama cok sükürki banada bebegede bisey olmadan atlattik.. 3 haftalik olacagiz yakinda :))
Caglasmsk Figendogan cok gecmis olsun canimm. Sağlık olsun bu hayirlisiymis ❤️ gozunaydin Allah anali babali büyütsün insallah🌸
Haticekale Sezeryan sonrası normal doğum riskini göze alan doktorun ve hastanenin neresi olduğunu çok merak ettim açıkcası. Hangi doktora gittiysem sezeryan sonrası normal doğumu kabul etmedi.
Figendogan Haticekale almanyada yasiyorum canim ve burda gayet normal sezeryan sonrasi normal dogum.. ve benim ilk dogumumla simdiki dogumum arasinda 6 yil vardi
Hulyalp Haticekale benim ablam ssvd yapti istanbulda ama hastaneyi tam hatirlamiyorum. Ama aradan uzun zaman gecmesi lazim ki doktor goze alsin. En az 6 7 sene gibi.