1kediannesi Yasemincee26 Sağ ol canım, darısı sana inşallah 🙏 bugün transferin 17. Günüydü kese ve yolk kesesi göründü şükür 🥰
Yasemincee26 1kediannesi çok şükür canm benim de bugün transferin 15. Günü 4 gün sonra gidecegim inşallah keseleri görmeye
Deryasahiny Kızlar selam biz bugün keseyi gördük çok şükür 10 Kasım da kalp atışı Rabbimin izniyle sizde durumlar nedir?
1kediannesi Deryasahiny Gözün aydın canım, kalp atışı için 3 kasımda gideceğim. Keseyi dün gördüm bende.
Yasemincee26 Deryasahiny hayrlı olsun canm benim tam kaç da görmüş oldun keseyi. Bende salı günü gidecegim inşallah
Yasemincee26 Deryasahiny maşallah canm bende şükür bugün 5+0 oldum. Salı günü gidecegim 5+3 olmuş oluruz görürüm inşallah keseleri
Deryasahiny Yasemincee26 sol kasigimda çok baskı hissediyorum birde nefes almakta zorlanmaya başladım biraz onun haricinde iyiyim ateş basması çok ara miğde bulantisi ama çok kısa suruyo çok şükür bunlar harici iyiyim sen nasılsın 🥰
Yasemincee26 Deryasahiny canm ben kaç gündür bel ağrısı çekiyorum korkuyorum ama şükür bugün ağrım yok midem hafif bulanıyor onun harici iyiyim canm sarı akımtım oluyor doktora soracagım onu gidince. Fitilden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama rahatsız ediyor beni
Deryasahiny Yasemincee26 o fitilden kaynaklı bende de oluyo sıkma canını belirtilerimiz hemen hemen aynı bakalım hayirlisiyla cinsiyette ogrenseydik catlicam meraktan ben bugün vajinadan kontrol oldum kese soldaydi sol kasık ağrım ondan sanırım 🤭
Yasemincee26 Deryasahiny canm ben vajinal kontrolxden korkuyorum yine de doktolar daha iyi bilir ama tehlikeli diye korkuyorum inşallah karından görünür bir de göbekliyim karından görünür mü bilmiyorum 🤣
Melike3435 Deryasahiny evet canım bugün test yaptırdım transferin 10. Günü 155 çıktı betam 🥰 şimdi kaç haftalık sayılıyorum ben ? 😅 bir de kese kalp atışı ne zaman oluyor ? Pazartesi ikinci kanı vericem inşallah yükselir 🥹
Deryasahiny Yasemincee26 ama 5 haftalık anca vajinadan sağlıklı görünüyor korkma hangi doktora gidiyorsun
Deryasahiny Melike3435 çok şükür çok sevindim daha da yükselir o merak etme 5 haftadan sonra kese 7 haftdan sonra kalp atışı insallaj hangi doktora gidiyosun