Yasemincee26 Ceyda54 umutlan tabi ki canm geri de seni bekleyen 5 evladın var. Bizim hiç yok mesela bunlar bile zorla oldu
Kubrakoc35 Ravza11 çıktı canım sonucum 412 💃🏼💃🏼 çok şükür allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın 🥹
Melike3435 Kubrakoc35 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 ☺️ kaçıncı gün embriyosuydu senin bir de kaç taneydi ?
Yasemincee26 Kubrakoc35 çok şükür canm değerlerimiz birbirine çok yakın ❤️ hayrlı ugurlu olsun inşallah
Melike3435 Kubrakoc35 ben de transferin 5. Günündeyim canım test günümü bekliyorum 🥹 senin belirtilerin olmuş muydu ?
Kubrakoc35 Melike3435 canım benim ilk günler hiç belirtim yoktu hatta üzülüyordum tutmadı diye ama son 2 gündür regl olucam gibi aşırı karın ve kasık ağrısı ve bulantı yaşamaya başladım bunun dışında kanama vs olmadı bende
Ysmnpmk Bende bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu 3 ab rabbim inşallah hayirli haberler alırız 🥺🥺🤲🤲🤲🤲
Ravza11 Ysmnpmk hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın transfer sürecini anlatır mısın bende Kasımda basliycam transfer olana kadar kaç kez kontrollere gittiniz
Ysmnpmk Ravza11 amin inşallah 🧡🤲 ben devlette tedavi olduğum için evrak ve kan muayeneler derken 5 ayımı aldı ama yumurta büyütme aşaması hızlı oldu bide taze trasfer oldum 1 ay içinde
Birhayalimvr Deryasahiny hayirlisi olsun canim 2. Denemen miydi nerede tedavin oldu benim amh dusukmus doktor arastiriyorum
Deryasahiny Birhayalimvr ilk çocuğum 6 sene önce ilk denemede oldu çok şükür bu da dondurulmuş embriyoydu çok şükür bu da pozitif cumartesi inşallah gormeye gidicez istanbul tüp bebek merkezinde tedavi gördum ikisinde de aret hocam çok basitili bir doktor 🥰
Birhayalimvr Luliveannesi canim nerede tup bebek tedavisi gordun benim amh dusuk doktor arayisindayim