esraa1717 himne_ teşekkür ederim valla hiç yumurta sevmem ama mutlaka yiyorum sütümü meyve mi yiyorum ama ceviz doku ağacımız var yiyemiyorum şuan ya badem yiyorum içim almıyor cevizi başta yerdim şimdi ypk😕
himne_ esraa1717 badem kaju fındık muz kabak çekirdeği bunlar da bebişe kilo aldırır 🥰 cevizdeki omega-3’ü vitaminlerden de tamamlarsınız zaten sıkmayın canınızı☺️
esraa1717 himne_ hamilelikten önce kabak çekirdeği yiyordum her akşam hatta kayınvalidem kendi yapıyor bahçeden şimdi yiyemiyorum zorla bazen işte anlam veremiyorum 😀
Omerkazim esraa1717 10 kilo migde bulantilarindan dolayi verdim.canim.sonra gebelik sekerim.cikti diyet yaptigim icin gine vermis oldum.aslinda iyi oldu kilolu biriyim.yoksa zorluk cekerdim🥰
mervemurat16 esraa1717 ben üç ay 6 kilo verdim yaklaşık 2 aydırda kilom sabitlendi ama bebek kilo alıyor belki yediğiniz bebeğe gidiyordur hiç üzülmeyin
esraa1717 mervemurat16 teşekkürler belki de o bizden besleniyor diye kilo verdik bizden yediği için olabilir
Faymer1 esraa1717 önemli olana bebeğin gelişmesi bence ben hamileliğim boyunca 11 kilo verdim şuan 34 haftalığım bebeğin gelişimi iyi hiç kilo almadım ilk hamileliğimde 8 kilo vermiştim ama Doğuma yakın aldım tekrar ama bu hamilelikte hiç almadım