Gebeyim-32 Merhabalar dün 30+4 de kontrole gittim bevek boyu 43 cm kilosu 1600 çıktı , doktorum normal dedi sonra ağrım olduğu için nstye girdim , ebe bebeğin kilosuna zayıf beslenmeni arttır dedi . Sizin bebekleriniz kaç gram acaba
Aysee1123 Gebeyim-32 Kilosu ideal ebe birşey bilmiyor sanırım zayıf değil yani normal olması gerektiği gibi kilosu. Zayıf denecek bir durum yok merak etmeyin 😊 Başka bebeklerle kıyaslayınca elbette aşağı yukarı oynar zaten her cihazda farklı ölçüyor oda ayrı bir konu
crazymommy Gebeyim-32 Çok iyi kilosu benim 29+6 da 1600 dü 32+0 da 2 kg olmuş 30 dan sonra çok hızlı alıyor artık. Neye göre az demiş o da doktordan iyi mi bilcek
monarosamommy Gebeyim-32 bence bebeginizin kilosu iyi benimde 32 haftalık pazartesi günü doktoruma gittim bebeğimin kilosu 1860 söyledi boyuda 44 cm dedi gayet iyi olduğunu söyledi hatta ben zayıf mi dedim yani kilosu az gibi geldi dedim doktorumda haftasıyla gayet uyumlu kilosuna boyuda iyi dedi doğuma kadar daha da kilo alacak dedi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım 🌸🤲🏻
Patatesliyumutta 30+4 de gitmiştim en son boyu 43 cm kilosu da 1820 gram çıkmıştı doktor kilosunun gayet iyi olduğunu söylemişti
Gebeyim-32 Aysee1123 , aslında dediği her şeyi tüketiyorum ama kendimde çok kilo almadım hamileliğimin başından beri 6 kilo aldım yalnızca dün ebe de öyle diyince insan ister istemez endişeleniyor teşekkür ederim cevabınız için
Aysee1123 Gebeyim-32 Yok rahat olun bende çok kilo almadım 38+5 im toplam 5 kilo aldım. Bebekte hep olması gerektiği gibiydi. Yani kilo konusunda doktorlarda farklı yorum yapıyorlar. Mesela benim bebeğimle sizin bebeğiniz aynı haftada aynı kilolarda diyelim, benim doktorum iyi derken sizinki idare eder falan diyebiliyor sizde buna takılabiliyorsunuz. Bu aynı şey gibi aslında bebeğin sıkıntısı yok kilosu yeterli ama milletin zayıf olarak düşünmesi gibi birşey toplu değil diye 😂 Her bebek farklı genetikleri farklı zaten illaki gelişimde de farklılık olur az çok
Aselkus Gebeyim-32 tam 30 haftalikken gittim 41 cm boyu 1850 gr kilosu dedi ama biraz kilolu göbeği sis bebegin dedi