Yasemincee26 Eşim avakado almış faydalı diye. Ama taş gibi neyse kestim içi de zehir gibi tanesine de 40 TL vermiş. Nasıl yumuşatırım acısı nasıl gider bilenler yazabilir mi zehir gibi acı
Minnakkurabiyeveannesi27 Yasemincee26 Kuzum yanına hir kaç tane elma koy o şekilde birkaç güne yumuşar İkincisi öyle sade yenmez avakadoyu ez üzerine biraz tuz biraz limon biraz zeytin yağı daha yenilir bir hale gelir
pikachuu Yasemincee26 yaklaşık 1 buçuk senedir oğluma sabah kahvaltısında yediriyorum hemde herhangi ,eğer sert alırsanız çok acıdır yenmez yumuşak almaya dikkat edin. Peynirle karıştırınca kahvaltıda çok güzel oluyor tavsiye ederim
Yasemincee26 Minnakkurabiyeveannesi27 canm yok sade normalde yiyiyorum ben bu bildiğin acı dilimi yaktı zehir gibi
Yasemincee26 LavinsMom muz yok evde elmaya birde kagıda sarayım dolaba koyayım mı geri dışarda mı kalsın
LavinsMom Yasemincee26 muz yoksa elmada olur elma biraz gec oluyor ama yinede goruyor ayni islemi. Hayir sicak bir yerde kalmasi lazim oda isisinda sakla
Yasemincee26 pikachuu bulamadık baya yere baktım sadece bir yerde vardı eşim almış sertliğine bakmamış inşallah tatlanır
__mom1 Yasemincee26 buzdolabına koyma dışarda beklet bikaç güne kendi kendine yumuşuyor. Ama kararmasın yoksa bozulur
pikachuu Yasemincee26 ben elmaların içine koyuyorum bir kaç gün sonra yumuşuyor. Şok da bile var ara ara takip et