AyiPeddington Melike_4949 başla kuzum nolacak sanki akarı yok kokari yok hazırla tasasi kalksın başından. Yardım eden olmasa zorlanirdim eltilerim yardım etti. Hele hele yardımcı olacak kimsen yoksa ağırlaşmadan yapman en iyisi
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende öyleyim de eşim çok rahat biri 😅😅 eksikleri alalım diyorum bakarız diyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız senle benim eşim ne kadar aynı benimkide öyle aşırı rahat😂 bende çok aceleci birisiyim ben valla yavaş yavaş almaya baslayacam
Kukulikukuli12 Melike_4949 26 ay olacak araları ikisi de kız. 😄 Ben ilk bebeğime zaten 2.yi de düşünerek almıştım heeeeerşeyi fazla fazla yedekli almıştım ozman. Eşime ne kakalarsam kar dedim 🤣 Ozman 10 lu paket alt açma örtüleri 20 25 TL civarıydı. Evde bir baktım 6 tane açılmamış paket var düşün, 🤭🤣 10 taneden 60 tane yapar. Sadece bez ıslak mendil şampuan detarjan yumusatıcı stok yaptım hala da alıyorum. 🤭
gulcanak02_ Melike_4949 bende 29+5 günlüğüm yani hala eksiklerm var odasını arabasını birkaç kişisel eşyasını geçen hafta aldım eksikler bitmez odası gelmedende hiç birşey yapamam o yüzden kalıcak
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla ben bi almaya başlasam devamı gelecekte esime laf anlatamıyorum bencede bizimkiler kayıp kardeş falan olabilirler 😂😂😂
Melekecre Benimde sırt ağrım çok oluyor,28.haftamda utuleyip koydum,dolabında duruyorlar,30.haftamdayim,abimlerde beşigim vardı onlar gelip düzenlenecek,38.haftamda sezaryan olucam nasip olursa tabi erken doğum gibi bir durum olmazsa..