Adeninannesiseren Suan hastanenin bahcesindeyim cinsiyet göstermedi hareketsiz bi şekilde yatıyor. Doktor biraz hareket et yarım saate gel dedi. Ne yapmam lazım uyanması kendini göstermesi için acilll yardım
MomsE Adeninannesiseren arkadaşların dediklerini yap olmadı başka zaman gelirsin benim de öyle olmuştu 20. Haftamda öğrenebildim 🤭
Adeninannesiseren Ay kizlar bal hariç hepsini denedim bakim on dakka sonra cikicam insallah gösterir. Birde sanırım doktor tam emin olamadı ama bebegin sivisi azmış
Adeninannesiseren MomsE ya vallahi beklemekten yoruldum cevremdekiler 15 ve 16 da öğrendi ben 17 olmusım oğrenemiyorım :(((
Adeninannesiseren Arkadaslar ne yaptıysak hareket etmedi. Öksürüyorum doktor sürekli bastıryor oynatıyoruz yok hareket yok kalp atısı olmasa allah korusun baska bişe zannedicem. Cok canım skldı bir bebek hiçmi hareket etmez.
Burcuilker1 Adeninannesiseren benimki de hareket etmiyor hep arkası dönük yatıyor sıpa bende o kalbi duyana kadar varya allahım berbat oluyorum doktor benimde kasığıma göbeğimi vuruyor yok nazlı ama allahtan cinsiyetini gösterdi de 13.haftada öğrendik 😀😀
Sevdayilan Adeninannesiseren doktor bişey demedimi illahi hareket etmiştir benimki hareket ediyordu ama döndüremedik ondan dolayı cinsiyetini bilmiyoz
Adeninannesiseren Sevdayilan oğlumdan heralde 16 da gittigimizde oğrenmiştik. Bu sanırım nazlı sakin inatci bi kiz olcak 😄