gamzecgr Gul45 normal tabi ki herkeste belirtiler hemen başlıcak diye bir durum yok benim 8.haftaya kadar hiç belirtim yoktu
Sudenaz0105 Gul45 kasıklarında mı ağrımıyo benim üçüncü gebelik ona rağmen ilk defa bişey yerleşiyomuş gibi ağrım var😂♥️
Abdulzade Gul45 tabiki normal bendede öyle oldu, hatta kendime diyordum ki böylemi devam edicek felan, bi hafta sonra bulanmalar, koku hissiyyatı hepsi başladı😂😂
tugbadurmaz34 gamzecgr 8 den sonra oldu mu ben 9. Haftaya giricem pazar günü hiç kusmadım şu ana kadar arada bir nadir bulantı mide yanması ve yoğunluk uyuma hissi var sadece
Gul45 Sudenaz0105 ilk başta ağrı oldu çok hafif doktor progestan verdi sonra hiç bir belirti ağrı bişi olmadı
Sudenaz0105 Gul45 niye düşük tehlikesi mi vardı? Bayılıyo bu türkiyede ki doktorlar herşeye ilaç vermeye hemen kasık ağrısına progestan mı verilir.. düşük tehlikesi varsa ayrı ona bişey diyemem
Gul45 Abdulzade ya çok sağolun korkuyorum bende ağrım yoksa bişimi ters gidiyo die kese mi gelişmedi falan insan düşünüyo
gamzecgr Gul45 yok 0 belirti adetim gecikti ona rağmen test yapmak aklıma gelmedi doktorumu aradım söyledim de o diyince test yapmıştım 😂 normal yani herkesin vücudu farklı tepki veriyor 8.haftadan sonra cılkımı cikardi zaten bana yetti
Hatice_70 Gul45 benim hiç belirtim olmadi sadece sırt ağrım vardi illa miden bulanck diye bişey yok ki
Gul45 Hatice_70 ilk bebeğimim kalbi durdu o yüzden bir korku var bir belirti yoksa sorun mu var die düşündürüyor
Aytenella İlk zamanlar bende de oldu 7. Haftadan sonra bulantı ve kusma en son doktor hastaneye yatmalısın deyince serumla kendime gelir oldum.
Burcu9125 Gul45 11. Hafta bitecek uyku ve geceleri tuvalet dışında belirti hiç olmadı🧿🙏🏻5+3te öğrendim sadece kese gördüm. 9.hafta bebek ve kalp atışını duydum. Stres yapmayın desekte yapılıyor ben de çok yaptım. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.