Zeynep966 15 günlük ama daha şimdiden yoruldum asla uyanmıyor 2 saatte bir besleyemiyorum bıraksam akşama kadar uyur sarılık yok ama olmasından korkuyorum
Tubatgn Zeynep966 Uyandırmak zorundasınız, ayaklarını gıdıklayın. Çenesine dokunun. Memeye alın ve meme verin zorla.
Betulhdvrd Zeynep966 ayak tabanına baş parmağınızla çökerek çizgi şeklinde bastırın parmaklardan topuğuna doğru bastırın
Neslibt72 Zeynep966 benimkide çok zor uyanıyor 13 günlük özellikle gündüzleri bıraksam akşama kadar uyur sanki 😒 altı temiz olsa bile altını değiştirirerek kaldırıyorum öyle uyanıyo sonra hemen besliyorum ama beslerkende uyuyabiliyor. Bir iki gündür 3 saate çıkardım uyandırmayı oda biraz daha iyi oldu bence en azından gözünü açtığını görüyorum
Bimiyendis Göbeğini hafif nemli bir bezle ya da ıslak mendille silin, bir de ayaklarının altına fiske vururlar hemşireler canı yanmıyormuş ama uyandırıyormuş
Cgdem123 Zeynep966 burnunu baya çok sıkk canı yanınca uyanır,ayaklarını el içini gidakla sarılık olur
gncglozclk Zeynep966 kardesım sarılık olmasın dıye 2 saatte bir degılde yarım saatte 1 saatte bır verdı mamada verdı emzırdide sarılıkta olmadı 2 saatı beklemeyın bence sureklı verın gerekirse bıberon verın uyanmıyorsa gercı cogu bebek sarılık yasıyor daha gecen yenı dogum yapan arkadasım bebegı yattı 1 gece hastanede zaten ısık verıyorlar korkulacak bı durum degıl ama işte insan olsun istemıyor tatlı bıdık ıns uyanır altını acın bide oyle deneyin 💕
Tubayo Zeynep966 topuğuna hızlıca vurun, soyundurun veya ben öyle yapıyordum. Sarılık vardı ama kaygılanmayın zamanla geçiyor. Sadece uyandırıp emzirin veya mamasını verin