esraa1717 Sevgi1312 Ay bende merak ediyordum hatta az önce yazdım 57 kiloyla hamile kaldım 11.haftaö 1 haftadır pek iştahım yok meyve süt içiyorum ama yemek az yiyorum canım istemiyor pek korktum 1 kg vermişim bebekte sıkıntı olur mu olmaz demi
GPinar sevcann1907 24.hafta +9🙈59.5 kg ile hamile kalmıştım şimdi 68.5kg olmuşum 😂sanırım bi iki kilo fazla almışım ayıma göre :)
GPinar Bahar1644 valla öyle olacak sanırım bu gidişle bebek iyi olsun diye yiyoruz:) sonra vermek için uğraşacağım 😂😂
Nili4321 En baştan beri bebek 10 gün ileride gittiğimiz için 27 hafta ben 9.5 kilo almışım kendimi tebrik ediyorum şeker de çıktı aslında bakılınca sadece göbeğim var bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum 🤦🏻♀️
Sevgi1312 esraa1717 hayır olmaz merak etmeyin o bir şekilde sizin depolarınızdan besleniyor vitaminleri eksik etmeyin :)
caglag28 @sevcann1907 36+0 ım bugün itibariyle 15 kg aldım. Almak veya almamak için hiçbir şey yapmadım. Aşermem olmadı kusmam olmadı ilk üç ay tabi bazı tiksinmeler iştahsızlıklar oldu ama o kadar. Ben biraz bünyesel görüyorum bu kilo alma olayını.