Agg0207 MASALMYRA bende aynı durumdayım hiçbi işaret yok bebegim yukarıdaydı en son doktora gittigimde rahimde yumuşamada yoktu 😕
MASALMYRA Ssumeyye yok daha girmemisti gecen hafta ,bakalim yarin kontrolum var,aaaaa hadi doguma dese de birden doguruversem;))))
Izm123 Ssumeyye ben onu sordum banada demediler dr diyoki girse sen anlarsin zaten cok agrin sancin olur nefesin kesilir diyo dogumdan hemen oncemi giriyoki
Ssumeyye MASALMYRA aynu durumu ben de yasıyorum kanala gırmemıs beklıycez dedı , eger yıne sonuc aynı olursa sunı ıle dogumu baslatırız dedı. Ama hep okuyorum sunı ıle baslatılan dogum sezeryanla bıtıyor genel olarak
MASALMYRA Fhryhsn yooo beklicez sabredicez dedi doktorcum.Bastan beri normalci doktorum sukur ama tabi yarin kontrolum var ondan sonra nasil yol alicaz gorucez...Senin de mi ayni durumun var ?heyecanli heyecanli sormussun :D
Fhryhsn MASALMYRA evet ben 39.haftamdayım ama daha kanala inmedi doktor 41. Haftaya kadar bekliycez sonra sezeryan olur dedi. Çünkü suni sancı çok zorlar dedi
MASALMYRA Ssumeyye 3 hamileden 2 si suni sanciyla normal dogum yapabiliyor ama 1 i sezeryan oluyor,istatistik bu.Yasayip gorucez...
Ssumeyye Izm123 günde 3 saat yürüyüş falan yapmana ragmen kanala girmemesi tuhaf ama bır gunde ya da dogum esnasında bıle girebılır dedı ama girmezse ebelerın yardımıyla yaparız ama biraz senın zor olur dedı bana.