seerappp Sudenaz0105 yüzük falı ile çevremdeki herkesin doğru tutmuştu istersen dene bende cumartesi öğreneceğim cinsiyeti
_Tazeanne seerappp cinsiyeti öğrenince buraya yazar mısınız yüzük falıyla aynı mı çıkıyor merak ettim ben daha öğrenemedim erken diye
_Tazeanne Sudenaz0105 zincire veya saç telinize altın yüzüğü geçirip sağ bileğinizin üstünde üç defa indirip kaldırın sonra bekleyin yuvarlak dönerse kız sağa sola doğru giderse erkek
_Tazeanne Sudenaz0105 benimde aynı şekilde bakalım inşallah bi an önce öğrenirim ilk çocuk olunca heyecan hiç bitmiyor 😅
Sudenaz0105 _Tazeanne kız öyle deme ikinciyi 5 yıl aradım ayrı bir heycanı vardı bu da 7 ay içinde gelen bir süpriz ama iki kızım var bu da ayrı heyecan 😃♥️
_Tazeanne Sudenaz0105 hahaha bakalım benim ilk ikincide aynı heyecanı yaşarım heralde bende çok aradım Rabbim kimseye aratmasın 💕 inşallah Buda sağlıklı bi oğluş olur seninki iki meyvenin heycanıda başkadır
Sudenaz0105 _Tazeanne öyle gerçekten rabbim aratmasın önce düşündüm bebeğim küçük nasıl bakarım ama şimdi bişey olcak diye aklım çıkıyo🥺♥️