Merhabalar bende burada ki olan tüm doğum hikayelerini okudum neredeyse o yüzden bende yazmak istedim ☺️16 Ekim pazartesi doğdu bebişim 37+0 doğduk ama 35 ile uyumlu bir bebekti kilo alamamıştı 2550 kg doğdu küveze aldılar o yüzden 🥺 doğumuma gelirsek sabah 8 de yatışım yapıldı 8.30 da götürdüler beni hiç bilmediğim bir tecrübe olduğu için heyecan vardı çok ameliyathanede herkes çok ilgili ve bilgililerde gerçekten yapılan tüm işlemleri yapmadan anlatıp söylediler, önce belden iğne yaptılar iğne ilk bi huylandırıyor ama kendinizi çekmemeye çalışın zaten birisi beni sıkı sıkı tutuyordu sonrasında hiçbirşey yok yavaş yavaş ayaklarınız uyuşmaya başlıyor sonra doktorum geldi o gelince zaten bi rahatlama geliyor 🙏başlıyoruz his varmı dediler tabi ki asla yok . Ben hiçbirşey hissetmedim ne bastırma ne çekiştirme ne içimden birşey çıktı hissi bende olmadı öyle şeyler hatta bebeği çıkarmak için bastırdı doktorum konuşmalarını duyuyordum ama birşey hissetmedim . 5 dakika sonra zaten kızımı çıkardılar bana gösterdi o an herşeyi unutuyorsunuz giydirdiler yanağıma koydular fotoğraf çektiler sonra onu götürdüler bi yarım saatte benim işlemlerim sürmüştür bebekten sonra bana hafif sakinleştirici verdiler biraz uyur gibi oldum bitmişti zaten 😊odaya gittiğimde 10 du saat ameliyata hemen başlamadıkları için uzun sürdü biraz içerde kalmam sürem . Ayaklarımın uyuşukluğunun geçmesi akşam 6 gibiydi o uyuşukluk hissini ben pek sevmedim hani kalkıp hemen yürümek istedim ondan o pek konforlu gelmedi bana 🤷♀️7 ee yürüttüler ben ilk kalkışta hiç sorun yaşamadım sonrasın ds sürekli kalkıp yürüdüm 3 lt su içtim gazımda hemen çıktı çok şükür 🙏 2 gece kaldım ben hastanede bebişim orda küvezde olduğu için doktorum kalabilirsin dedi dün akşaö geldim evime inşallah cuma da bebiş gelicek Allah izin verirse 🙏benim bu şekilde geçti şimdi evde yatıyorum illa ki yanma acıma oluyor sonuçta kesildik olacakta ama kendim kalkıp yürüyebiliyorum çok şükür🙏