gencbir_anne Kızlar selammm yakınlarında Eymen ismi olan çocuklar var mı karakterleri huyları nasıl ? Eymen ismi düşünüyordum arkadaşlarım çok yaramaz oluyorlar diyor sizce?
NewMomm1 gencbir_anne Bizde oğlumuza Eymen ismini koyacağız inşallah😂 Bir öğrencim vardı o kadar akıllı sevimli tatlı bir şeydi ki aklıma hep o gelir😂 Kendini sevdirmeyi çok iyi başarırdı asla kızamazdık😂
SenanurMasal gencbir_anne ay var birtane durdan duştan anlamiyor yapma dersin anlamaz vurur isirr küfür eder el hareketi daha neler neler
Livanur22 gencbir_anne isimle alakalı olduğunu sanmıyorum ben ya, gen çekiyo yetiştiği ortam anne baba önemli bence banada hamza çok yaramaz oluyo diyolar tanıdığım var mis gibi çocuk yani ana baba yaşadığı ortam önemli bmce birde gen çeker
Cyln00 Yeğenim Eymen kesinlikle çoook yakışıklı tatlı ama çokta şımarık 😀 diğer tanıdığım eymenlerde aynı şekilde şımarık :)
HilalYzmr Çevremde üç tane eymen isimli çocuk var ve gerçekten tesadüf mü bilmiyorum ama aşırı derecede hiperaktifler hatta direk yaramazlar yani ama her çocuk aynı olmaz yetiştirme ile ilgili bence
EUEUEU gencbir_anne kuzenım var şımarık akıllı vıcdan sahıbı sahıplenıcı bır cocuk ama şımarık. Belkıde annesinin büyütme tarzından öyle.
Egemoms1303 Benimde görümcemin oğlu var hayatımda o kadar akıllı tatlı sempatik bir oğlan çocuğu görmedim 🤭 ve aşırı merhametli 🤭 ama Mehmet Eymen belki Mehmetten dolayıdır 😁