2kedi1beybi Leyla1993 valla şu an ultrasonda görünen 2300-2400 gibi ama doğunca biraz daha az oluyorlar herhalde 😓 bir ya da iki haftamız var sağlıkla gelsin inşallah bebeğim dua edin benim için 🤲🏻
Leyla1993 2kedi1beybi ciğerleri tam gelişmismismi?ne dedi doktor?bence korkma kilosu iyidir 1-2 haftaya alır bir azda benim kız 39+3 de dogdu 2950 sonra zaten bir az dusdu oda ne kadar söyleyeyim 500 gram olmadı hiç.iyi düşünelim iyi olsun.sag salim al kucagina güzel büyüt insAllah.Allah güzel baht yazsın.yolu güzel olsun.taslarla değilde güllerle dolsun insAllah.anali babalı büyüsün
2kedi1beybi Leyla1993 Allah razı olsun amin inşallah. Pazartesi tekrar gideceğim o zaman konuşacağız doğum için ve son durum için. Suyuna göre doğum ya hafta içi ya da bir sonraki haftaya kalacak.
Yguo_mom Leyla1993 alerjim var mevsimsel ve hamilelikte eklenince burun tıkanıklıgı akıntı hapşırık krizleri nefes alamama of cok uykum var ama nefes alamıyorum
Melonicka Yguo_mom evde Vicks varsa burnunuzun kenarlarına çok az sürebilirsiniz. Yada okaliptüs yağı da işe yarar. Ben 37+2′deyim ve artan östrojen sebebiyle haftalardir tıkanık burunla savaşıyorum. Nalet şey hep geceleri başlıyor zaten 😅
Hatisss Leyla1993 hamilelikte normal diyorlar. Artık sormuyorum. Aylardır yanıyor son ay daha çok arttı. İlaç yazdırdım bugün şurup yazdı içtim ama bekliyorum biraz sakinleşsim midem. Bildiğin kimya laboratuvarı sanki 🙄🙄 bebek sıkıştırıyor
Edaozkan Leyla1993 21 aylık bebeğim uyumuyor karnımda ki bebiş de uyutmuyor bana kalsa şimdiye uyumuştum😅
Leyla1993 Edaozkan.ben ikinci bebeğimin uslu sakın biri olucagini düşünüyorum😅😅😅😅sende öyle düşün.moral oluyor
Leyla1993 Hatisss ben doğurdum kusuyordum o zamana kadar.dogurdukdan sonra hangi kokular beni kusduruyordusa aynilarina kusuyordum.bikmisdim.yiyemiyordumda.ben 1 yıldan fazla zaman et soğan tavuk yiyemedim.bazen geçmiyor.belkide benim sorunum vardı anlamadim
bnyogz Ben geceleri gec yatmayı seven birisiydim ama özellikle şu sıralar uyumak istesemde uykuya dalamıyorum dalsam da sık sık uyanıyorum sağa sola dönerken bile devamlı uyanmaya başladım annelik şimdiden başladı🥹🥹
Hatisss Leyla1993 benim kusmam hiç olmadı hamileliğimde hiç midem bulanmadı. Sadece işte mide yanması var reflü gibi o da bebek büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor ondan oluyor. Hamilelikte normal dediler
_Tazeanne Kafamdaki sekmeleri kapatıp uyumak sadece bir saat sürdü 🤣🤣 bir saat uyudum şimdi gözler fıldır fıldır meyve yiyorum artık sıkıntıdan
minik-02 Leyla1993 uyumam onikiyi buluyor sonrası yarım yamalak içim parçalanıyor Gazze’de ki masumlara kendi evlatlarıma bakamıyorum çok acı gördüğüm şeyler beni mahvediyor
Leyla1993 minik-02 ben bakmıyorum artık.bakamaiyorum.dun kızıma bagiridim mesela.benim kızım bir az delirtir insanı.bagirdim üstüne tabi hemen pismanda oldum.sonra acdim insteneti ne kadar bebekler olmuş çocuklar.oyle pismandimki.kizimla belki 1 saat ağladım.ama daha izlemicem.can kalmadi