Aylaagl Yesooo tahin helvası, kuzu eti kuş başı yapıp sulu bi şekilde düdüklüde haşlayın çorba gibi tüketin, dereotu bol yiyin su tüketin
peri5860 Yesooo Tahin ve pekmez karıştırıp yiyin stres yapmayın onun rızkını veren Allah öyle düşünün ve bol su bir de kuru dut ve kuru incir
Seymakocabey Yesooo bestlak süt arttırıcı Damla var kesinlikle çok iyi bişey benim sutumde kesilmeye başlayınca ictim çok şükür düzelmişti birde tahinli helva yiyin oda sütü hem yaglandiriyor hemde çoğaltıyor
Leylalyla Yesooo süt arttırıcı çaylar var onlardan temin edebilirsiniz. Ayrıca bazı arkadaşlar tahin pekmez demiş valla çokta doğru söylemişler. Ben günde bir kase yiyordum neredeyse. Kimyon çayı diyenler olmuştu bana ama ben direkt kimyonun kendisini yiyordum bol bol yemeğe ekerek. Hem sütümü çoğalttı hemde bebekle bende gaz problemini azalttı.
Gobekadamannesi Yesooo neredeyse her gün 1 bag dereotu yerdim her aksam yemeğinde taze ve kuru soğan yedim rezene çayı kimyon çayı ısırgan çayı tahin pekmezi tahin helvası kuru dut onu kuru kuru da yerdim kaynatıp suyunu içer hemde kendisini de yerdim yulaf ve arpa lapası yaptım içine kuru dut kuru kayısı kuru incir ceviz fındık badem koyup yedim sezeryan doğum yaptım sütüm gelmedi sarılık ve üre sebebiyle bebeğim hastaneye yattı çıktığında ne duyduysam ne araştırdiysam denedim en etkili olanları buydu en en etkilisi bol bol su tüketimi ve sık sık emzirme tabi bunlar bazen yeterli olmayabilir stresi hayatınızdan çıkarın sütüm yok gelmiyor diye kendinizi koşullandırmayın uykunuzu almaya çalışın ve öğünlerinizi aksatmayın😇
Mevlude_Sahin Yesooo Dut çayı yapın bende işe yaramıştı oğlum pek emmese de 😅 Bulgur pilavı, şerbetler, bol su, kompostolor arttırır sütü. Herkeste işe yaramaz deneme yanılma yapacaksınız