S12e28h46 @Hande-o hayat hastanesi sabitlemiş mi şimdi şubat sonuna kadar yoksa ona da zam geldiği acaba biliyormusunuz ben doktor değiştirmeyi düşündüğüm için fiyat sabitlemedim 31 Aralık son demişlerdi bende hayat hastanesinde başka bir doktora muayene zamanı gelince randevu alıp değerlendirip sabitleticektim şuna zaman geldimi peki ?
Hande-o S12e28h46 ben özel muaneye gidiyorum doktorum hayat hastanesi şubata kadar sabitledi dedi hastane için geçerlimi bilmiyorum okadarini arayıp öğrenebilirsiniz belki
birLinaannesi En son yıldırım Doruk hastanesine gittiğimde 2 hafta önceydi 610 tl ödedim şimdi 8 ocakta randevum var en uygun. Doğumda maşallah 11 binden 20 bine fırlaması ne bileyim böyle zam oranı mı olur arkadaş pes.
inarches birLinaannesi Bende 15 bin falan olur diye bekliyordum 20 bin diye duyunca şok oldum insanları her türlü sömürüyorlar resmen.
birLinaannesi inarches Mutlu beyden gram memnun kalmasam yemin ederim koşa koşa devlet hastanesine gideceğim ama adama en başından beri gidiyorum. Mayıs başı nasipse doğumum var. 5. Aya girdik sayılır hangi doktora güvenip gideyim bu saatten sonra 🤷🏻♀️
Egizemumay16 Az önce doruk yıldırımdan kontrolden geldim, 25 ocakta zorunlu sezeryan olacağım önceden takipli hasta olduğum için ücrete 13 bin tl dediler. Muayene ücretleri 820 tl olmuş nst hala 200 tl fiyatı artmamış
Egizemumay16 Ama Ocak sonu olduğu için o fiyatı verdiler yoksa 20 bin olmuş gerçekten kızlar doğum ücretleri.
S12e28h46 @Midwife10 çıkmış ozaman maşallah kimse zamlı maaş almadan fiyatlar çıkıyor Nilüfer doruk ile konuştum 20 dediler 31 aralığa kadarmış puan 27 bin olmuş
Ozr42 Hayat hastanesine gidiyorum doktorum merve ışık. Ben 17.250 ye anlaşmıştım ekimin sonu gibi .Kontrole gittiğimizde eşim merak etmiş ocak zamı geldimi diye 20-25 bin arası demişler galiba tam hatırlamıyorum ne kadar olduğunu. Ama zam gelmiş öyle demişler . Muayene ücretine de zam gelmiş .
cagla24 Aytldgn bende ona randevu aldım ilk kez gidicem baya araştırdım nasıl gidiyor kaç haftalıksınız