Hiç sancım olmadığı için 17 ekimi 18 ekime bağlayan gece hastaneye yatışım yapıldı. Gece saat 2 de fitil ile rahim yumuşaması sağlamak için başlanıldı. Sonrasında 1.5 saat içinde sancılarım başlamıştı. Düzenli değildi ama kısa süre içerisinde düzenli olmaya ve cok sıklaşmaya başladı sonraki süreç biraz zorluydu açılmam 2 cm falandı ama sabah saat 9 a kadar hiç artmadı sonrasında doktorum geldi suyumu patlattı sonrasında sancılarım cok sıklaştı artık dayanılamayacak kadardı yalvardım Epidural yapılması için 4 cm olunca yaklaşık saat 10.30 civarı Epidural takıldı sonrası benim için mükemmeldi. Bir güzel uyudum dinlendim yemeğimi yedim kahvemi içtim ve 6cm -8cm -10 cm şeklinde hızlı bir şekilde açılmam oldu. Akşama kadar squatlar pilates topları ve sıcak duş ile bu açıklığa ulaştım. Bebeğin kafası tamamıyle çıkma aşamasına geldiğinde dopumhaneye alınıp ıkınmalara başladım epiduralden dolayı acı hissetmeden ıkınmaları yaptım ve saat 17.36 da kızım dünyaya geldi o an göğsümde herşeyi unuttum tüm acıları. Herkes diyordu inanmıyordum doğruymuş. Sancıları sabırla karşılamak biraz zordu ama Epidural müthiş bir şeymiş onu anladım. Bir kaç dikişim var onların acısını çekiyorum şuan ama dayanılmaz değil şimdi kızım yanımda uyuyor dünyanın ek güzel hissini yaşıyorum. Sütüm hemen geldi çok rahat ettim. Burda pozitif doğumları okudum ve çok fazla yürüyüş squat çalıştım hamileliğim boyunca. Darısı tüm hamilelerin başına inşallah 😍😍