annebebek123 Bahar1644 Erkek görüyorum ben dedi ama kesin olduğunu söylemedi sizin de fikrinizi almak istedim
Hatice423 umrumdadegil yaa❤️ tahminleriniz tutarmi genelde iki tane kızım var bide oğlan istiyoruz yüzümde tebessüm oluşturdunuz teşekkür ederim
umrumdadegil Hatice423 pek fazla kişiye yapmam ama yaptıklarım da çoğu tuttu 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 💜
Demet-Eser Hatice423 rabbim gonlunuze gore versin insllh benim de iki kiizm var bende hamileyim venimde duam sizin gibi insllb ikimizede saglikli birer erkek evlat nasip olur hayirlisi ile
Hatice423 Bahar1644 ayy inşallah evlat ayrımı değil yanlış anlaşılmasın iki kızımı dünyalara degismem insan bide oğlan cocugunu tatmak istiyor
Hatice423 Bahar1644 şuan 20 haftalık olduk yarın detaylı randevum var 16 haftaydayken tekmeklerini resmen hissettim kızlarda bu kadar erken olmamıştı
Hatice423 umrumdadegil yarın detaylı ultrosan randevum var ben heycandan duramadim buraya atmak istedim
Hatice423 Bahar1644 ben devlete gidiyorum bilmiyorum aslında söyleyebilirdi 15 haftaliktik biraz daha bekleyelim dedi soylemedi
umrumdadegil Hatice423 o zaman yarın büyük gün 😍 bende merak ettim buraya da yaz olur mu😍 bir de doktor hiç tahmin yapmadı mı şimdiye kadar
Bahar1644 Hatice423 belki net olmak istemiştir , bize de yaz olur mu öğrenince Allahım gönlüne göre versin 🌸
Hatice423 Bahar1644 sagol kuzum Allah razı olsun dua et sıkıntı çıkmadan sağ salim oğlan olduğunu ogrenirim
Hatice423 umrumdadegil ilk sekiz haftalikken gittim sonra randevu almak çok sıkıntılı devlette 15 haftalikken buldum gittim net olmasını bekledi galiba soylemedi bide yarın gidicem inşallah söylerim tabi Allah razı olsun kuzum🌺