mamacita_ Gebelik şekerim var bebeğin şekeri düşük doğabilir dedi doktor yenidoğan ünitesi gerekebilir dedi 🥺 bu süreç ne kadar sürüyor yaşayan varmı
2prensesannesi__ mamacita_ bnm gebelik şekerim yoktu ama düşük dogdu. İlacı bulunana kadar 26 gün yogunbakimda kaldı. 2 yıl o ilacı kullandık suan cok şükür saglikli yavrum. İçinizi ferah tutun her sekeri olanın sekeri düşük çıkar diye birsey yok.
ASE6154 mamacita_ gebelik şekerim yoktu ben doğum yaptığımda kızım için şekeri düşük dediler ilaç vericez yarım saat geç getiricez dediler sadece özel hastaneydi. Dedikleri gibi de oldu biraz geç getirdiler sadece
Hlycsr91 Şekeri düşük doğunca hemen mama veriliyor diyebiliyorum. Şeker düşük doğması yoğun bakımda kalmasına sebep mi bilmiyordum bunu. Benimde gebelik şekerim varda korktum şimdi :(
mamacita_ Hlycsr91 kaç haftaliksiniz biz doğum tarihi aldik bir hafta sonrasi icin o sirada doktorumuz soyledi bulunduğum hastanede yenidoğan ünitesi yoktu doktorum anlasmali oldugu farkli bi hastaneye gelicek inşallah gerek olmaz da garanti etmek istedi
Hlycsr91 mamacita_ 38+2 haftalığım pazartesi günü sezeryan olacağım kısmetse. İnş sağlıkla gelsinler.