Hgemr 38.haftamdayım,kontrolümüz vardı bebeğim kilo almamış,dopler yapıldı damarlarda sıkıntı yok ama boynuna bir tur kordon dolanmış,suyu da alt sınıra yakın. Doktorum gayet rahattı , istersen suni sancı deneyebiliriz ama ben bekleme taraftarıyım sıkı takip yaparız,nstye girersin ve bebeğin hareketlerini takip edersin dedi.38.haftada suyun alt sınıra yakın olması da normal,dedi. Gece sürekli hareketlerini takip ettim,sabah nstye gireceğim. Sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah 😔 korkular,endişeler hiç bitmeyecek sanırım 😔
Sda Hgemr bende sizinle ayni durumdayim persembe günu kontrolüm var rabbim saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inş
Hulyaaaaa75 Hgemr kiyamam korkmayin allahin izniyle hic biseyde olmaz saglicakla kucaklariniza aln bebislerinizi insallah ❤️ Hepimiz insallah
Anneyimanne Hgemr bende sizinle aynı durumdayım bugün kontrolüm var bakalım ne olucak hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucağımıza 🙏🙏
Hgemr Hulyaaaaa75 Âmin,inşallah hepimiz.Korkmadan da olmuyor 😞 sürekli elim karnımda hareket takibindeyim😔
Hgemr Anneyimanne Allah hepimizin yardımıcı olsun,sonuçtan beni de haberdar eder misiniz? Hayırlısı ile kucaklarımıza alsak 😔
Hgemr Sda bana doktorum 38.haftada alt sınıra yakın olması normal dedi ama kilo alımı da durdu nasıl olacak bakalım,Allah yardımcımız olsun.