Isabel SedaF 2 ayda yaklaşık 6 kere enfeksiyon geçirdim. Hep tek kullanımlık ilaç verdi doktorum. Ama 1 hafta sonra tekrar etti. Şu an sistit için takviye edici hap kullanıyorum . 3 ay kullanımlı.. Kullandığımdan beri tekrar etmedi.
momymomyss SedaF Her çişten sonra kendimi yıkayıp pudraladım 3 gün. Günde 2 kere ütü basıp külot değiştirdim, bunu yapsan ilaçsız geçer o kadar eminim… tabii ilaç da faydalı o anlamda demiyorum da
1s1e1d1a_ SedaF 27 haftalıkken sancıyla acile gittim idrar tahlili yaptılar nstye bağladılar serum taktılar felan sonra enfeksiyon var dedi doktor üromisin diye bı toz verdi tek kullanımlık yarım bardak suya karıştır iç lavaboya çıkma dedi yaptım bende etki etmedi 30.haftamdayim hala devam ediyordu doktor kontrolünde doktora söyledim yanma kaşıntı ve afedersin yeşilimsi akıntım vardi GYNO-LOMEXİN 600 mg vajinal fitil verdi 3 gün arayla kullan diye iki tane var paketin içinde birini kullandım şuan iyi gidiyor kaşıntı yanma yok akıntım da normale döndü insAllah tamamıyla geçer
Ace_b42 12, 24, 34,37 haftalıktan kullandım belki daha fazla şaşe de kullandım hap formunda da kullandım antibiyotik. Geçmiş oldun mutlaka kullanın bebeğe geçme , erken doğuma ya da amniyon kesesini yırtma riski var idrar yolu enfeksiyonunun
SedaF Ace_b42 canım banada verdiği ilaçsa hamilelere göre değil diyor şüpheye düştüm ismi piyoleseptyl anlayamadım
TugceRcbr MONUROL şase kullandım yine tekrarladı DONAXYL 5li fitil var 3 tanesi heba ettim çok kuru olduğu için kullanamadım. Bugün hindistan cevizi yağı ile denedim oldu inşallah faydasını görürüm 34+3 deyim. Hamilelikte enfeksiyon ve mantar çok görülüyormuş ama ben yıldım artık 🙄
SedaF TugceRcbr bide kuru dut kaynat iç diyorlar canım dene istersen bende sirkeye sıcak suya koyup otursam mı diyorum sıkıldım bu enfeksiyondan bekarken de olurdum
Ace_b42 SedaF belki yan etki yapmış olabilir ama kullanmaya devam et belki başka bi ilaçla kullandığın için böyle yaptı. İlaç aralarını uzat öyle bi durum varsa
KuzeyinAnnesi10 SedaF çok fazla kullandığım ilaç oldu isimlerini hatırlamıyorum canım ama dut çayı içiyorum o iyi geldi tavsiye ederim
SedaF KuzeyinAnnesi10 kaç gündür evde var yapıcam diye erteliyorum yarın kesin içeyim en iyisi herşeye erinir oldum😂
gudmorningbeya SedaF herkese önerip içmeyen bir ben 😂 aç karnına içmek lazım 14 gün boyunca ona üşeniyorum bende