ececan2006 Mhr34 ben 41 de dogum yaptim 39 da basladim surmeye, asil baslarda her emzirmeden sonr surup gumus kapat kapatmak onemli , bende hic yara olmadi insallah sende de olmaz
Cansuu55 Mhr34 ben bu soruyu doktoruma sordum bana cevap olarak her okuduğun şeye inanma neden doğumdan önce sürecekmişsin başkaları oldu diye sen de olacaksın siye birşey yok eğer olursa doğumdan sonra sürersin dedi 37. Haftadayım bu arada
Mhr34 Dilekonurr gerçekten mi ya çok korkuyorum bundan🙄 gümüş kapak da aldım inşallah faydası olur 🙏🏻
Dilekonurr Mhr34 gümüş kapak iyi diyorlar o zaman yara olmuyormuş umarım sana da iyi gelir , ben almadığıma pişman oldum açıkçası
Mhr34 ececan2006 ne güzel, inşallah ya 🙏🏻 ben de emzirmelerden sonra sürüp gümüş kapakla önlem almaya çalışırım. Bu arada emzirirken sildiniz mi, gerek yok diyorlar ama insan tedirgin olur sanki yine de.
ececan2006 Mhr34 aslinda gerek yok ama ben kaynamis ilimis suya pamuk batirip sildim icim rahat etmedi pek silmeden 🥲
Mhr34 Cansuu55 genelde çoğu kişide olunca korkuyor insan 🙄 doktora danışmakta da fayda var, teşekkürler 🌸
-Elif123- Mhr34 bana drum 35. Haftada krem sürmeye başla demişti. Çok iyi oluyor bence. 38. Haftadayım şimdi
Nnoktaa Mhr34 bu kişiden kişiye değişir. 27. Haftamdayım. Haftada bir de olsa ara ara sürmeye başladım. Zira meme uçlarım aşırı hassas. Soğuk olduğunda ucunda yanma ve acı hissediyorum. Sütyenimin temas etmesine dahi katlanamıyorum. Bu nedenle şimdiden alıştırmaya başladım. Bazen de çatlama olmasın diye sürdüğüm yağlardan elimde kalanı sürüyorum. Bedeninizi siz daha iyi tanırsınız 💙
Mhr34 Nnoktaa benim de tenim hassas nedense çatlayacağını düşünüyorum. O yüzden önlem almak istedim 😊 göbeğim bile harita gibi çatladı 🙄
ececan2006 Cerenbelis1 evet uc kismina suruluyor ben emzirmeden once kaynamis ilimis suya pamuk batirip temizliyordum zaten baslarda surmek lazim sonra alisiyor memelerde aci olmuyor