NewMomm1 Kızlar kullanan var mı? 31 haftalık gebeyim karnımda vs çatlaklar yok ama bacağımda oluşmaya başlamış ve büyüyor sanki arkadaşımın tavsiyesiyle sipariş verdim başka kullanan var mı
umrumdadegil NewMomm1 bildiğim kadarıyla fenomenlerden birinin ürünü kullanmadım bilmiyorum ama fenomenlerin çıkardıkları ürünleri alma taraftarı değilim yinede siz bilirsiniz🌸
NewMomm1 umrumdadegil Aslında fenomen bağlantısı olduğunu bile bilmiyordum ürün yorumlarında gördüm😂 Arkadaşımın haftaya doğumu var çatlakları olmaya başlayınca hemen aldığını söyledi iyi gelmiş memnundu onun tavsiyesiyle sipariş verdim almadan önce neden sormadığım konusunda hiç bir fikrim yok😂
umrumdadegil NewMomm1 meltem diye bir kadının ürünü ürün yorum yapanlara bakma aldıkları gün kullanmadan yapıyolar çok güzel diye zaten ürün yeni çıktı 😂 fenomenlerin yaptığı şeylere güvenmem hep fason firmalardan dolum yaptırıyorlar
NewMomm1 umrumdadegil tühhh almadan bileydim keşke😂 neyse artık kendimi denek olarak bir kullanayım beğenirsem yazarım buraya da😂😂