Zeehraaaa Kızlar kullanışlı bebek arabasi olarak hangisini önerirsiniz. Ahşap mi park yatak şeklinde olan mi yoksa yanında çekmeceleri olan mi. Ben gurbetçiyim benim için hangisi iyi olur . bebek için de hangisi rahat olur yaz kış rahat etmesi için
ebrulina Zeehraaaa park yatak aldım eğer işiniz bitince ortadan kaldırmak istiyorsanız ve biyerlere giderken yanınızda götürmek isterseniz en iyisi o
PervinY Zeehraaaa İlk bebeğimde ahşap beşik tercih etmiştik. Şimdi ikinci bebişim geldi anne yanı park beşik kullanıyoruz 3 gündür ve kesinlikle park beşik diyorum aşırı aşırı kullanışlı 😍
Merve1414 Zeehraaaa valla ben abime yaltirdim çekmeceli derin ve büyük 6 yaşında çocuk bile aşırı rahat sığıyor baya büyük beşik alalh nasip ederse 3. Vocugumada aynı beşiği kullanicam ama keşke park beşik alsaydım besikle.isin bitince atsan atamiyorsun koysan bir yere koyamiyorsun abim yaptı el emeği diye onun hediyesi diye kıyamıyorum 3. Nasip olacak inşallah ondan sonra kaynanamlara gonderirim çatıda beklicek gorumceme mi nasip olur çocuklarım cocuklaromda kullanımı bilemem artık muhtemelen eskiyip gidecek tavan aralarinda park beşiği çadır gibi paketler baza altında rahat saklayabilirsiniz en azından Kraft Evo almıştım bebek arabası 2 çocuğu aynı anda oturtuyorum pazar esyamida koyuyorum bana iyi dayandı deforme falan olmadı hi c bir yeri bozulmadı çok memnunum
MerveKaya38 Zeehraaaa prego park yatak aldım 3 yıldır kullanıyoruz şimdi de kardeşi kullanacak inşallah 🩷
busraayksll Belli zamana kadar park yatak , ahşap beşik kesin alma onlar kullanışsız oluyor, büyüyen beşik fonksiyonel ama gurbetckyim diyorsun ya çok iyi bişey al yada en az iki sene park yatakyetetli olur zaten
Hilal2 Park yatak almiştim oğlumda köye bile götürdüm mis gibiydi işim bitince baza altına koymuştum şimdi kızımdada kullanıyorum çok memnunum öyle marka bişeyde almadım en uçuşunu almıştım