Sevinnnnkkkk Merhaba hanimlar ben hangi takvime baktiysam hesapladiysam hep erkek cikti hep ama hata bir ay oncesini bille hesapliyordum yine erkek diyor benim demek istedigim sizce yanlis midir ama 3 ayri takvim çin japon rus takvimleri hep erkek dedi sizce yanlis olabilir mi bide siz hesaplayabilir misiniz ? Son regl tarihi : 20.09.2018 Anne dogum tarihi : 05.07.1995 Baba dogum tarihi : 01.11.1989 Rica etsem hesaplar misiniz ?
Deletedmom434 Sevinnnnkkkk çin takvimi bilmemne takvimi pek doğruluk payı olmayan şeyler ha bazılarına denk geliyor tutuyor
Sedaahmet Sevinnnnkkkk canım ben böyle şeylere inanmam. Bende de zaten hic biri tutmadi. Hep kız çıkıyordu ama oglum olacak hayırlısıyla. Cok saçma geliyor böyle şeyler bana. Bazılarınınki şans mıdır nedir denk geliyor tutuyor sadece. 🤷♀️
canmny Sevinnnnkkkk Valla benim tuttu kız görünüyordu kızim oluyor inşallah 😊 Anlamında 2 kızı var onunda tutmustu ikiside. Buarada baktım ben senin de kız görünüyor erkek değil. https://www.hesaplamaci.com/cin-takvimi bu siteden baktım canım. Ama merak ederim ben öğrenince yaz buraya 😂
Yesim_Ercan Sevinnnnkkkk yok ya ne inaniyonuz boyle seylere takvim nerden bilsin erkk kiz hersey allahtandir inanmayin bunlara
Gul__yildiz Bende de Çin takvimine göre erkek olacak diyordu, ama kızım oluyor 😊 inanmayın böyle şeylere. Her zaman herşeyin hayırlısını dileyelim. 😊
Brcm08 Yalaaaaaaann,,Kiz dedi takvim,oglumuz olucak ama insan ne oldugunu hissediyor gercekten ben doktorun erkek diyeceginden cok emindim,,,