mirayandme İkinci gebelik olunca evde bi çocukla koşturunca zaman ne çabuk geçiyor kızlar , ne ara bu güne geldik anlamadım . Umarım kalan günler de böyle hızlı geçer çünkü artık yavaş yavaş ben yorulmaya başladım . Si nasılsınız nasıl gidiyor ?
03ekim mirayandme son 9 kaburgalarım belim ağrıyor onun dışında lavaboya seanslar gece 20 kez gidiyorum başkada belirti gelen giden yok
kahvesever__ mirayandme sağlıkla kavuşun gerçekten öyle oluyor zaman geçiyor bir tane daha çocuk olunca bende öyleydim ilk gebeliğimde zaman hiç geçmemişti ikincisi su gibi geçti dogdu 1 ay 18 günlük oldu bille 🫶🏻
Aaa122 mirayandme 29. Haftadayız çok ağırlaştım doğum tarihim gelsin diye bekliyorum suan da uyuyamıyorum karnımdan dön dön
karaguzelirem_ Benim ilk gebeliğim olduğu için haliyle bana zaman geçmiyor gibi geliyor son 143 bizimde pazartesi kontrolümüz var belki detaylıya girebiliriz.. hep bir merak hep bir kavuşma isteği var içimde.. tabi doğumdan da korkmuyor değilim yalan yok 🙈 hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
mirayandme karaguzelirem_ benim ikinci olduğu halde yine de öyle her çocuğun heyecanı sevgisi Farklı oluyormuş bunu daha doğum yapmadan anladım , sürekli İnstagram reels yada TikTok ta yeni doğan bebek videoları yada hastane çantası doğum vlog falan izliyorum sanki doğurmadım daha önce 😀 sizde böyle misiniz yoksa ben sıyırdımmı?
mirayandme Ay en berbatı sürekli lavaboya gitme ihtiyacı rabbim dayanma gücü versin sağ Salim yavruna kavuş canım ilk mi
Kader2024 kahvesever__ benimde ikinci gebeliğim ilkinde hiç hissetmemiştim ağrı sızı bulantı bunda tam tersi beni zorluyor
mirayandme Aaa122 ben Şuan ayağımda 3 yaşında kızımı sallıyorum , odama geçince kesin bende dön dön uyuyamıcam tam dalar gibi oluyorum hoop çişim geliyor hadi tuvalete gelince yine baştan kosır döngü , zehir oluyor gecelerrr
Aaa122 mirayandme 3,5 yaşında da benim kızım var her gece benimle uyumak istiyor 😁 dediğin gibi tam dalıyorum ya tuvalet ya kızım aneeee😂😂 doğumdan sonra uykusuz geceler bizi bekliyor
mirayandme Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğim zaman odasını ayırdım başlarda istiyordu şimdi alıştı artık odasına , yine arada kaçamak yapıyoruz ama 😀