AnlMeryem Duygucoban bende albert beye gidiyorum ve çokta memnunum muayene ücreti 85 tl detaylı ultrason hastanede randevu sırası çok yoğun oldugu icin başka yere yönlendirdiler orda da hastaneyle anlaşması var diye 300 e yaptırdım günce tıp merkezi Gaziosmanpaşa da
aysegulbusra Duygucoban evet arkadaşlar Albert beye son dönemlerde giden varsa lütfen yorum yapabilir mi? Teşekkürler
Ceydaa Bende merak ediyorum muayne ücretlerini ve detayli ultrason fiyatlarını kimsenin bi bilgisi yok galiba 😊 takipteyim
momyyy Ceydaa ayni sube doktoru tuğrul abacioglu bence kendisini tercih edebilirsin ultrasonu renkli ve ektra ucret almadan muayneyi bu sekilde sagliyo suanki ucretide 100 tl sigortali 150 tl sigortasi olmayan hasta icin
kardeleng Aysnctl AnlMeryem hanımlar doğum yaptınız mı Albert Beyde ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da Albert beye geçmeyi düşünüyorum son zamanlarım artık tekrar değiştirme imkanım olmayabilir nokta atışı yapmam lazım🙈
kardeleng Guldenn maalesef randevu aldım yarın için ama geçen gece sancım tuttu hastaneye gittik eşimin ailesi de geldi gelmeyin dememe rağmen olay çıkardılar hastanede eşim bizim bir suçumuz yok bir şey olmaz diyor ama yüzüm yok gitmeye.
Kanarya Guldenn merhaba yaklaşık 6aydır Albert hocaya gidiyorum. Gayet memnunum, 3doktor değiştirdikten sonra gitmeye başladım. Yanından çıktığımız zaman pskolojik olarakta rahatlamış hissediyoruz kendimizi. Artık son haftamız heran doğumu bekliyoruz :))
Guldenn kardeleng aa üzüldüm adınıZa keşke böyle bir sıkıntı yaşamadaydınız ama sizin suçunuz yoksa gidin
Guldenn Kanarya arnavutköydeki şafak şübesinden oraya yönlendiriyorlar bu hafta albert beye gideceğim doğumu orda gerçekleştireceğim son 29 günüm var sizinde normal mi olacak doğumunuz
Kanarya Guldenn evet şuan 39+2deyim, Albert hocaya gidiyorum. Normal doğum için beklemedeyiz, kontroller sıklaştı 3günde bir gidiyorum
kardeleng Guldenn öyle de işte gece bir durum olsa gitmeye utanırım artık o gün üç hastane gezdik üçünde de problem çıkardılar.Eşime ders olmuştur inşallah bir daha herkesi toplamaz inşallah hastaneye.
kardeleng Guldenn doğal olarak yatış verdiler bana hastanede prosedür gereği parasını çok buldular onun kavgasını yapmışlar.Benim o an haberim olsa imza attırıp çıkartırdım onları ama kendi derdimden farkedemedim.