Elsa57- Merhaba kızlar adetime 2 gün kaldı ama beyaz şeffaf akıntım var . Adete bu kadar yakın zamanda olabilir mi şaşırdım kaldım. Hamile de değilimdir belirtim yok ve yumurtlama günümden 1 gün sonra ilişkim oldu sadece bu neyin nesidir anlamadim
SevimM18 ececan2006 ben adetim bitti günden birdahaki adetime kadar sürekli akıntı yaşıyan biriyim oyuzden akıntıya göre asla yumurtladigimi bilemiyorum doktorlarda gozuktum hiç bir sıkıntı yok dendi ama sürekli akıntı içindeyim 😂 oyuzden ovulasyon testi kullanmaya başladım ona göre anlıyorum yumurtladimi mesela yumurtladim zaman daha yoğun ve daha bol geliyor akıntım ve kasigim ağrıyor bu şekilde öğreniyorum yumurtladimi testle bakincada daha kolay oluyor yumurtlamam bitti gitti hala akıntım var mesela adetime 3 gün kaldi
Elsa57- Değerlendirdik bakalım yarın adet olmam gerekiyor heyecanlı bekleyiş pek umudum yok ama belki olur
Elsa57- Seval0sevall 8 gündür adet olmadım gecikmemin 5 .günü öğlen erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bende umudu.kestum ama adet belirtim yok adeti bekliyorum