Emine-Yldrm07 Arkadaşlar 12 haftalık gebeyim ve gözetim hastasıyım her hafta gidiyorum doktoruma . Ama hâlâ vajinal muayene ediliyorum . Ödemden dolayı karnımdan gözükmüyor . Bu durumu yaşayan var mı ???
Bebegim3444 Emine-Yldrm07 8. Haftama kadar her hafta vajinal bakıldı. Kanama alanı oldugundan kanamam oldugu icin ama bitince karından bakıldı.
Serendipity16 Emine-Yldrm07 ilk haftalar vajinal bakıldı ama 8. Haftadan sonra karından bakıldı hep aynı doktora mı gidiyorsunuz başka doktora gitseniz bence karından bakar
cokbilmismom Nasıl yani bir hastalığınızdan dolayı mı. Ben hiç vajinal bakılmadı he karindan 8. Haftadayım
Emine-Yldrm07 cokbilmismom hayır bebekte kist var dendi o yüzden her hafta gidiyorum ama hep alttan anlam veremedim bende
SenaBM Emine-Yldrm07 makinesi eski olabilir mi? Bende ilk doktorum hep alttan baktı makine eksiydi karından net göremiyordu
Emine-Yldrm07 SenaBM aksine 1 yıllık makine Bende asla anlam veremiyorum kilo aldık ondan ödem oluşmuş dedi ama saçma geliyo ben 61 kiloyum şu an yani
Esra_Omer_21 Emine-Yldrm07 70 kiloymuşum 😀geçen gün ogrendjm ona ragmen karindan bakiyor net de goruyor