Haticer Kızlar 32haftalık hamileyim az önce kıyafetime ıslaklık fark ettim gögsumden sarı renkte Bi sıvı geliyor bu nedir süt degildir herhalde bukadar erken gelmez dimi ya yaşayan varmı bu durumu
8mucizem8 Haticer kolostrum annenin ilk sütü bebek için çok yararlı benden de geliyordu doktor fazlasını atıyorsun demişti
Merve1414 Haticer bitmez canım bebek dogasiya kadar korkma bende 28. Haftalarda gelmeye başladı o kadar çok gelmiyoe zaten sütün en faydalı kısmı
Seymoshh Haticer değil değil ben 24 haftalık hamileyim bendende geliyor sütün inmiş ne güzel işte hbebeğin gelmeden rızkı gelmiş elhamdülillah gayet doğal bir durum sadece elinle sen akıtma kendi akıyorsa yapacak bişey yok fakat sağım yapmak erken doğum riskini arttırıyor bilgin olsun
Meryembozkurt46 Canım cok fazla geliyorsa normal cocuk emziriror gibi sagıp buzluga atabilirsin buzlukta anne sütü 6 ay ömrü var diye biliyorum ilk agız sütüde cok önemli
Haticer Seymoshh yok canım sağım yapmıyorum ama sadece birinden gelmiş sağ gögsumden uzanmışıtım sağ tarafıma kalktım ıslak
Seymoshh HacerEnfal gelir inş kiminin erken iniyo kiminin 36.hafta itibariyle kimininse doğumla beraber geliyor bu biyolojik bir durum hani kiminin sütünün fazla kiminin az kiminin yağlı kiminin daha az yağlı gibi gibi gibi işte o yüzden endişe etme inş iner sütün🤲🏻
Seymoshh Haticer olabilir baskıdan dolayı çok normal stres yapma sakın dediğim gibi bi duruma sevinebilirsin🤗benim 4 hamileliğimdede 20.haftalarda indi sütüm hep👍🏻inş doğum sonrasıda bol bol emzirirsin Rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip eylesin🤲🏻
Haticer Cansuaykut05 sızlama olmuşmuydu sizde bende bide sızlama var gögus ucu kremi de sürdüm ama geçmiyor
Cansuaykut05 Haticer benim ki ara ara oluyo sızlama ama yani umursamadım fazla normal dediler kontrol zamanı doktorunuza genede iletin bence ama korkmayın 🌸