yuksell07 minikos ya evet geçen gün umreden resim atmışım gorfum çok mutlu oldum banada dua et yazcaktim görmezsin diye yazmamistim
tamamdanolmuss minikos tebrikler, hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Yumurtlamadan sonra kaç gün ilişki oldu
1prensesannesi__ minikos pik oldugu gunu dimi canım benimde cumartesi pazar pik di degerlendirdim pazartesi cok hafif siliklesti bayagi silik degildi ama pazartesi degerlendiremedik
minikos tamamdanolmuss evet canım sadece o iki gün oldu Rabbim nasip edecekse bir günde de edecek emin ol inşaAllah tutar güzel haberlerini alırız🤍
minikos 1prensesannesi__ evet canım Rabbim nasip edecekse tek günde bile edecek emin ol inşaAllah tutmuştur güzel haberlerini alırız bu ay🤲🏻🤍
1prensesannesi__ minikos hadi insAllah çiçeğim ke dimi o kadar kötü hissetmeye basladim ki artık moralim yerle bir oldu bi an 5 ay oldu her adet gununu saymaktan yoruldum o her gecen 15 gün eziyet oldu bana sanki
minikos 1prensesannesi__ stres yapmayı düşünmeyi bıraktığın an olacak kuzum kendini hiç kötü hissetme akışına bırak Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur asla umutsuz olma💐