Fatmaaa95 Bursa Doruk hastaneleri (Yıldırım, Çekirge, Nilüfer) muayene be doğum ücretleri nelerdir muayene en son 560 falandı doğumu bilmiyorum arayınca da söylemiyorlar bilgisi olan var mı?
Bahar1644 Fatmaaa95 arayınca söylüyorlar canım çekirge doruk da muaneye ücreti 600 lira ama benim doktorum dışardan çekirge dorukla anlasmalı muaneye ücreti 500 tl
Kgndus Fatmaaa95 ay ben yıldırıma gidiyorum her gittiğimde muayene ücretleri değişiyor en son 520 ödedim sonra 640 oldu dediler doğum ücreti de 13 bin indirimli 11 dedi ama 35. Haftada ücret sabitliyorlarmış haberiniz olsun
Kgndus Tugce_23 Reşat şaya gidiyorum. Eğer Nilüfer tercih ederseniz de Melike hanımı öneririm önceki doğumumu çekirgedeyken kendisinde sezeryan oldum mecburi olarak çok ilgilendi memnun kalmıştım oranın ücretleri çok olduğu için Reşat beyi tercih ettim ama şuan için onda da bir sıkıntı yaşamadım oda ilgili bir doktor
BeyzaCosar 2cocukluu-annee memnun musunuz peki ilgili bir doktor mu sorularımı yanıtsız bırakmasını istemem
Yagmurakyurek BeyzaCosar eğer doruk yidlirima gidiorsaniz mutlaka mutlu beye gidin derim Hamza beyden memnun kalmadım ben acele acele bakior Hamza bey mutlu bey herkes memnun