senafa_ Derya kanza gül hanım nasıl biri giden bilgilendirebilir mi muayene ücreti ne kadar normal dogum ne kadar ücreti kızlar
esrassdzgn senafa_ muayenesi 800 tl ben Necla hanıma geçtim kendisi çok iyi bir doktor tavsiye ederim Necla hanımın ki 650
Seymoshh senafa_ derya hanım yılların dr u asiye hanımda öyle ben 11 yıl önce ve 7 yıl önce doğum yapmıştım kendisinde🫶🏻çok ilgili tatlı dilli ses tonu bile rahatlatıyor insanı çok memnundum taa ozaman bile aşırı yoğundu randevuyla bile gitsem enaz 1 saat bekliyordum ki şimdide öyleymiş ama işinin ehli👌🏻
Seymoshh senafa_ derya hanım yılların dr u asiye hanımda öyle ben 11 yıl önce ve 7 yıl önce doğum yapmıştım kendisinde🫶🏻çok ilgili tatlı dilli ses tonu bile rahatlatıyor insanı çok memnundum taa ozaman bile aşırı yoğundu randevuyla bile gitsem enaz 1 saat bekliyordum ki şimdide öyleymiş ama işinin ehli👌🏻
anneckk Ben doç dr asiye uzuna gidiyorum çok memnunum kendisinden muayene 800 , normal doğum 12 zorunlu sezaryen 18 , isteğe bağlı sezaryen 32 bin dediler
MugeBulut Derya Hanıma gidiyorum. Çok memnunum, her yönden çok iyi. Muayene 800₺ Normal doğum 12.500₺ Zorunlu Sezaryen 18.500₺ İsteğe bağlı sezaryen 32.500₺ dün aldım fiyatları. Ocak ayında zamlanacakmış.
senafa_ MugeBulut yani ben ramazan bayramı sonrası dogum yapacagım inşallah o zamana kadar fiyat 15000₺ olur heralde :( teşekkğr ederim