gunaymom Merhaba kızlar bugün kesenin 1.7 cm fakat içinde bebeğin ve bebeğe ait hiç bir şeyin olmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini öğrendim çok şaşkınım yaşayan var mı böyle bir şey
Bmbe21 gunaymom bazen geç döllenme olabiliyor biz 6. Haftada keseyi 8. Haftada bebeği gorduk kesinlikle hemen kürtaj olma başka doktora görün ve biraz daha bekle
ASE6154 gunaymom bende 6+1 im şuan pazartesi keseyi gördük ama içi boştu yarın tekrar çağırdı doktorum acilde olucam ben gel bide orda bakalım dedi ama korkuyorum açıkçası gerçi tahlil sonuçlarına göre gayet sağlıklı bir gebelik gibi demişti ama bilmiyorum
gunaymom Bmbe21 5.5 te gittiğimde kese kuş gözü kadardı bugün ise kese baya büyümüş fakat içi boş bir doktora daha gidicem sanırım
gunaymom ASE6154 bende yolk sac falan hic bir sey görmedi sanırım banada gösterdi bomboştu içi bir önceki hamileliğimde 5. Haftada kesenin içinde beyazlıklar görmüştü 1 hafta sonra geldiğinde bebegi görücez demişti ve öylede olmuştu
ASE6154 gunaymom ama erken sanki biraz ya 8. Haftada görenler oluyor bemce başka bir doktora gözük nasıl olsa kaybedecek bişeyin yok şansını dene
gunaymom ASE6154 öyle yapıcam neye göre bu kadar kesin konuşuyorlar anlamadım 1 hafta daha bekleyelim demedi asla
Bmbe21 gunaymom 5+2 de benimde gittiğimde kese minicikti sonra 6. Haftada tekrar gittim kese büyümüştü ama boştu ardından geç döllenme olabilir diye bekledik 8. Haftada hem bebeği hem kalp atışını duyduk. Bence umudunuzu yitirmeyin biraz daha bekleyin