celileturk 32 hafta oldum bugün ve kızım bildiğiniz aşırı vuruyor. Bakınca görünüyor karnımdaki hareketler el kol koymaya gerek olmadan karsıdaki anlıyor. Sizde durumlar ne
Hatunnn celileturk normal canim o baftalar en aktif zamanlari bnm 38 oldum hala ayni hic yeri daralmicak sanirim😀
1850 celileturk aynı şekilde sert Hareketler var 😁ama dünden beri cıger gelıstırıcı vurulduğum için bırazcık azaldı hareketi sert tekmelese dıye beklıyorum valla
arzum8683 maşallah sübhanallah cnm rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben de o hafta larda hareketi daha çok hissettim şimdi 35 doğru gidiyoz biraz daha ağırlaştı hareketi tabi kabı dar geliyo artık hanımı Zor dönmeye başladı içerde😊😊
LaLuna @celileturk bizde de aynı durum var hele gece yatakta sanki karnımdan fırlıycak gibi e uyku yok tabi haliyle 😅 gündüzde kimse bakmasın diye elimle tutmaya çalışıyorum
Cansuu33 Ne gündüz uyuyor ne gece anlamadım benim kızçem nasıl büyüyor uyumadan sürekli bir tepinme halinde dün kafayı yedim uykusuzluktan halının üstüne yorgan serip sert yerde yattım Allah'ın izniyle öyle uyuyakalmışım ))))