edalingoo Detaylı ultrason ile dört boyutlu ultrason aynı şey mi ? Bebeğime detaylı bir şekilde bakıldı ama 4 boyutlu değildi. Yüzünü gösterirse renkli çıktı veririz dediler göstermediği için bir hafta sonra tekrar çağırdı umarım gösterir 🥹
Dynbfofrt edalingoo detaylı usg bir tetkik gbi düşünün. Kalbinden tırnaklarına kadar bşr hastalığı var mı normal mi diye bakılıyor şart olan bir şey. Diğeri de sanırım bebeğin enine boyuna görebldiğimiz bir usg çeşiti çok alakasız iki şey
edalingoo Dynbfofrt gittiğim hastanede tanıtımlarda 4 boyutlu yazıyordu ama bakıldığı ekranda 2d yazıyordu detaylıda o yüzden merak ettim 🙄
MasalAlparslanMom edalingoo bı tuş var klavyelerinde ordan 2d 4d geçişi yapiyolar.hafta çok küçük olunca yada bebek uygun pozisyonda olmayınca renkliye yani 4d ye gecmiyolar. Bugün banada siyah beyaz olarak görüntü verdi ama renkli gösterdi ekranda yüzünü falan. Haftası çok küçük olduğu için renklide ekranda bile boğuk boğuktu görüntü
MasalAlparslanMom edalingoo bende dün 20de gittim işte ekranda bana renkli gösterdi, zor bı şekilde yüzünü yakalayabildi. Ama siyah beyaz verdi USG çıktısı