Aysedgl Bebegim doğum pozisyonun daydı doktorumuz oyle demisti son birkaç gundur cok rahatsiz edici kafasi sanki her an cikacakmis gibi ağrım oluyor yasayan varmi doktora gitmelimiyim ?
Aylimmm Aysedgl aşağı döndüğü için kasıklara baskı yapıyor o haftalarda iç camasirimi giymek için bile bacağımı kaldırmiyordum
mahperii Aysedgl valla benimde 30dan beri öyle dogum pozisyonundayız, daha da siddetleniyor doktoruma sordum normal oldugunu soyledi ama muayeneme göre yorumladı tabii
duyguogeday Aysedgl ay canm aynı haftadayiz ve bire bir aynı şeyleri yaşıyorum sol bacagimi kaldırmak istediğimde bisi batıyor doktora sordum kafası o dedi 😅sende endişe etme gittiğinde doktoruna danış tabi ama aynı şikayet ler bende de var
Rabiaaskrr Aylimmm Ayneenn hele ki sol bacagımı kaldırırken öyle agrıyo ki bebek genelde soldan vuruyo onla ilgisi mi var bilmiyorum ama
Aylimmm Rabiaaskrr olabilir ağırlığı o taraftadir. Bence doktorluk bir şey yoktur. Ben sorduğumda normal baskı yapıyor demişti ama gidince yinede anlatın.
duyguogeday Heycan ne demk ya anlatılmaz yaşanır derler ya bi sn içinde herseyi düşünüp kafamın içinde kurup hem seviniyorum hep ağlıyorum ay gitgide zorlaştı yetebilecekmiyim yapabilecekmiyim kaygılarım çoğaldı