Merry38 Kızlar 1.2 hafta oncesinde bebeğimi karnımda çok net hissediyordum yani hareketleri çok fazlaydı özellikle yan karın bolgelerimde şuan ise aşağıda kasik bolgemde hissediyorum ve eskisine göre az hissediyorum sebebi ne olabilir 28 haftaligiz şuan
KuzeyinAnnesi10 Merry38 benimde kasigim da ağrıyor üstelik doğum pozisyonuna geçmiş o yüzden baskı yapıyormuş canım geceleri hiç uyuyamıyorum
ElifKarata Merry38 bende 24.haftadaym hep asada hissediyorum vajinanim tam.uzerinde normal mi acaba bu durum .
Gonul35 Merry38 sadece kasigimda olsa neyse bazen asagidan ayagi cikacak saniorum rahmime bile cok vuruyor
2_erkekannesi_ Merry38 ben direk vajinamda hissediyorum hatta bazen cikicak diye korkuyorum , doktora sordum geçen hafta normal dedi çünkü şükür herseyimiz normal ben tedirgin olup sormustum ama normal diyince içim rahatladi 😀
Aybarssmom_ Canım ben 27 haftalığım daha çok hareketlerini kasıklarımda vajinamda hissediyorum makat gelişli olduğu için öyleymiş
Merry38 ElifKarata bende onu merak ettim normalmi acaba diye çünkü önceki hareketlerini hicnorda hissetmemistim
Gamzekand Merry38 banada detaylı ultrasonda doktorum bebek aşağıda dedi bi korktum ama fazla hareket halinde olunca öyle oluyormuş dinlen yukarı çıkar dedi inşallah öyle olur 🫣
Selcanunal2004 Merry38 canım bende de aynı kasıklarımda hissediyorum 27.haftadayız Bugün kontrole gittim biraz plesanta aşağıda dedi 32 ye doğrı yukarı çıkıyormuş Çatı açılması olduğu için ağrıların olur dedi O yüzden muhtemelen kasıkta hissediyoruz