myprincessgirl Kızlar ya midem aşırı yanıyor hiç bir şey yiyemiyorum siz neler yapıyorsunuz ilaç haricinde ne içince ya da yiyince geçiyor
Esmaa_Nur myprincessgirl sade maden suyu da iyi geliyor bende çok işe yarıyor tavsiye ederim ilacım. Bitti mi tek kurtarıcım o😌 bol su süt vs hepsini denedim hiç biri fayda etmedi bende maden suyu dışında🤗
Leylalyla Süt içince rahatliyordum ben. Yani süte karşı bı hazımsızlık durumun yoksa deneyebilirsin. Zaten normal bı ülser yanması içinde doktorlar süt içmeyi öneriyor.
myprincessgirl Leylalyla o da işlemiyor artık bana 😢 zaten laktozsuz içiyorum ilk zamanlar iyi geliyordu şimdi işlemiyor 😀
myprincessgirl _1-2slmgmz elmayı denemedim hiç bol su içiyorum ama geçirmiyor elmayı deneyim teşekkür ederim
Aybarssmom_ Bana doktorum ilaç yazdı ama ben henüz içmedim süt içmek baya iyi geliyor sütün yapamadığı etkilerde şurubu içmeyi düşünüyorum
myprincessgirl Aybarssmom_ şurubu tepeme dikiyorum artık bana mısın demiyor malesef sütte başlarda iyi geliyordu şimdi o da iyi gelmiyor
1s1e1d1a_ myprincessgirl rica ederim yaklaşık 20.haftadan beri yanma şikayetim var şuan 30.haftadayim sabahları hicbirsey yok geceleri başlıyor şurup kullaniyorum anında kesiyor ama suruba gelene kadar yeşil elma salatalık sakız herşeyi denedim bu aralar dahada fazlalasti artık etki etmiyor bende
myprincessgirl 1s1e1d1a_ benim baştan beri var hatta mide yanmasıyla hamilelikten şüpelendim bile diyebilirim 26. Haftadayım bende bazen sabahtan başlıyor bazen akşamları 😢