Umarım başlık yeteri kadar dikkat çekmiştir. Burdan topuk kanina karşı olan anne ve anne adaylarina seslenmek istedim. Bebegimden hastanede topuk kani alindi dogdugu gün. Daha sonra 5. gün sağlık ocagindan tekrar topuk kanı alindi iyki alinmis be kadar şükretsem az bebegimin tsh degerleri aşırı yüksek çıktı acil bir sekilde cocuk endokrin doktoruna yonlendirildik 15 günlükken ilac baslandi bildiginiz tsh hapi ezip suda eritip tatli kasigiyla iciriyorum emzirdikten bir saat sonra veriyorum ve devaminda en az yarim saat emzirmemem gerekiyor o kadar üzülüyorum ki acikiyor agliyor minicik bebege büyük insan ilaci ama biyandan şükrediyorum farkedilmemis olsaydi zihinsel sorunlari olacakti düşüncesi bile mahfediyor ömrümden en az bi 10 sene gitti hastane yolundayken aglamaktan harap oldum cok korkunc birsey daha el kadar bebek. Bu yaziyi yazmamin sebebi sakin her ne sebebi bahanesi olursa olsun topuk kanina karsi cikmayin boyle bir vebal almayin birsuru hastaligin sma dahil taramasi yapiliyor bir insan bir anne evladina bu denli büyük bir kötülük yapmamali. Hastanede alindi saglik ocagina gerek yok da demeyin bakin bizim ki ikinci topuk kaninda cikti birincide birsey çıkmadı. Birakin saglik calisanlari isini yapsin hic birsey evladinizin sagligindan önemli değil..