Demsi_83737 Bugün doktora gittim rahim duvarın baya kalın gebelik olabilir demişti. Kan verdim sonucu <2 çıkmış 🥺 bayada ümitlenmiştim bugün gecikmenin 7. Günü
Aleve Demsi_83737 canim bu ayda bir şey var kime sorsam aynı der 46. Günde adetoldim adet sokturucuyle ve ilk defa 10 gün sürdü mevsimsel psikolojik sanrim
Demsi_83737 Basakhilal aynen öyle. Çünkü 14 gün önce yaptırdığım testte 2 çıkmıştı bugün de 2 çıktı 😢
Demsi_83737 Gulbahar47 olsa çoktan çıkardı zaten kanda. Bakalım yarın tekrar gidicem sonuç almaya ne dicek doktor
Demsi_83737 ErenimBenim aynen öyle yükselse bu zamana kadar yükselirdi. Normalde de hiç böyle gecikmem ama bu ay ne olduysa bilmiyorum valla 🥺🤷♀️
ErenimBenim Demsi_83737 mevsimsel geçiş olabiliyor ama kimyasal gebelik yaşadım değer yükseliyor ama düzenli artış göstermiyor hayırlı zamanda olsun inşallah
Basakhilal Demsi_83737 hyır kimyasal olsa 2 den fazla olur bazı hastanelerde 0-5 arası değer veriyorlar negatifse. Benim de bir kere 5 çıkmıştı ama hastanenin değer tablosu öyleydi.
Guldane32 Demsi_83737 ben 1.69 la öğrendim ama 135 kadar çıktı kimyasal gebelik söylendi tekrar 1.69 düştü
Demsi_83737 Basakhilal cnm eşimle aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef. O yüzden bi dahaki izine diyelim Allah nasip ederse 🙏
Demsi_83737 Basakhilal ama daha önce yaptırdığımda gebelik yokken 0.100 çıkıyordu. Şimdi iki seferden beri niye 2 çıkıyo. Ve niye adet olmuyorum yani. Normalde adetim gecikse anlarım ama gecikmeyi bırak günümden önce adet olurdum. Bu ay ben de vücudumda bi tuhaf
damlacgul Demsi_83737 benim de daha önce 2 çıkmıştı hamilelik yoktu gecikme olduysa zaten değer yüksek çıkmalı, hamilelik olduğunu sanmıyorum şu an ama gecikme için doktora görünmenizde fayda var
caqlates Demsi_83737 canım mutlaka doktora git değerin 95 olması lazımdı benim adetin 7 gün gecikmesinde 95 çıktı doktor düzenli srtarsa gebelik var diyebiliriz dedi ama değer düzgünce ilerlemezse boş gebelik veya dış gebelik diyorlarmış
Aleve Aleve bu arada Demsi_83737 bu arada bana da kalınlaşma var ya hamilesin ya regli olacaksın dedi
Demsi_83737 Aleve benim de yıllardır ilk defa gecikme olduğu için bide eşim izinliydi geçen ay beraberdik 2. Denememiz zaten. Böyle gecikme olunca acaba diyo insan ümitleniyor ama işte sonuç ortada
Demsi_83737 Aleve benim de yıllardır ilk defa gecikme olduğu için bide eşim izinliydi geçen ay beraberdik 2. Denememiz zaten. Böyle gecikme olunca acaba diyo insan ümitleniyor ama işte sonuç ortada
Demsi_83737 caqlates bugün öğleden sonra vermiştim kan. Yarın sabah gel sonuç için dedi tekrardan gitcem bakalım ne dicek ilaç mı verir bekleyelim mi der bilmiyorum