tgbadlgzr Kızlar selam 29+3 haftalığız ve az önce göğüsümdeki kahverengi yerlerin baya bi yayıldığını gördüm garipsedim sizde de oldu mu?
Bmbe21 tgbadlgzr ilk gebeligimde açık kahverengiydi şu an koyu kahve ve benimde baya yayılmış durumda
ElifKarata tgbadlgzr bebek emdikce düzeliyor ve rengi aciliyor canm 🥰🥰 ilk gebelikte bende de olmustu.
Dmndmn tgbadlgzr Evet oldu pembecik olan gögüs uçlarım doğuma kadar çokk koyu kahverengiye döndü,yayıldı.Ama doğumdan belli bir süre sonra eski haline döndü.Sizinde dönecektir merak etmeyin 😊
tgbadlgzr Dmndmn birden oldu sabah yoktu akşam gördüm 😬 aşağıya doğru yayılmış. Süt oluşmaya başlayınca mı oluyor bu?
Dmndmn Hormon tgbadlgzr Sütle mi alakalı bilmiyorum ki benim sütüm maşallah güzel olmuştu.Hormonlarla alakalıdır diye düşünüyorum 😊
Zeynepli12345 tgbadlgzr Evet bendede oldu ilk gebeliğimde de bunda da ama geçiyor çocuk doğduktan sonra zamanla. Pembemsiydi göğüs uçlarım şimdi koyu kahverengi
Arzuanne Araştırmıyor musunuz gayet normal ve daha da büyüyebilir ben emdikten sonra normalleşiyormuş