GokceGenc Slm kızlar oncelikle allah herkesi bi avazda kurtarsın inşallah.. pazar sabah 09/12 de 05:05 te melek oglum geldi allahıma cok sukur.. cuma aksam nişanım gemişti sumuksu seffaftı c.tesi gunu oğlen kasılmalarım başlayınca doktorum tekrar catı yaptı 2 2.5 cm acılmam vardı akşam tekrar nst istedi biraz daha şiddetlnmişti kasılmalarım ve akşam 10 da 3 cm olmuştu acılmam yatış yapıldı saat 1 de agrılarım şiddetlendi ve saat 3 te 6 cm acılmyla epıdural yptırdım aslında sancıda korkucak hiç bişi yokmuş beni insanlar korkutmuştu ama inanın cekilmicek bi ağrı değildi.. epıdural yapıldıktan snra suni sancı verdiler ve saat 04:50 de dogumhndydım tam 15 dakkada dogurdum hersey cok guzel ilerledi ve bebeğimi bna verdiklernde herseyi unutmuştum..biraz fazla kanamam olmuş dikişlrm var dikiş atılırken biraz hissettim ama dayanlmıcak gibi değildi.. normal dogum yapacak arkadslr hiç korkmayn gercekten allah o gucu veriyor.. biraz uzun oldu kusura bakmyın hepinizin hayrlı dogumları olsun inşallah 😘🙏 eger sorulrnız olursa fırsat buldugum an yanıtlayacagım..
Kubraygt GokceGenc ALlah sizlere bağışlasın inş canım gözünnaydın ☺️ Benim sorum tabiki epidural 😅 nasıldı 6 cm ile yaptırmışsın yapıldıktan sonra ne gibi değişiklikler oldu
AlyaDerin21 GokceGenc gözün aydın cnmm bnm Allah Analı babalı büyütsün 🥰 Darısı bizim başımıza artık 🐣😊
GokceGenc Kubraygt cok saol cnm 😘 epidural 4 cm gldiğinde yapalım dediler bn beklemek istedim 6 cm kdr yapıldıktn snra agrı tamamen gidiyor kasılma hissi oluyor en sonlara dgru artık acılma oldukça popoya baskı artıyo ve ıkınma hissi geliyor..
GokceGenc SemraSnmezTuru epıdural etkisi bitmeye başlmıştı dikişlerde ipne yaptı doktorum ama ytrsz geldi tekrar ek doz epidural aldım dikişte ama bi nokta vardı orayı yinede hissettim doktrmda hissedicen ztn dedi soledi ama tabiki cok kısa süre..